Duoen Jan & Dusko fra Nordals sang sig ind på Dansktoppen

14. marts 2022 Kultur
Dusko og Jan fra 'Jan & Dusko'
Dusko og Jan fra 'Jan & Dusko'

Dusko Milovic fra Nordals udgør halvdelen af duoen Jan & Dusko og han fortæller, at de i årevis har spillet musik til fester de fleste lokaler steder.

“Og så i januar syntes jeg, vi skulle prøve noget andet og jeg gik i gang med selv at sætte en tekst og en melodi sammen. Det endte med, at Jan og jeg indspillede den og vi sendte den også ind til Dansktoppen”, siger Dusko Milovic til SønderborgNYT.

Og der var flere end Jan & Dusko selv, som syntes sangen er god.

“Jeg blev ringet op fra Dansktoppen og de sagde, at de godt ville spille den”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og sangen Karoline blev spillet på P5 tre uger senere – og derefter strøg op på en flot 3. plads – kun overgået af de særdeles erfarne Klaus & Servants og Peter Vesth.

“Der er også en anden liste med dansktop-sange, Vores Top, og der ligger vi nummer ét”, siger Dusko Milovic, som tager successen meget afslappet.

“Vi gør det jo bare for sjov”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...