Målstreg for Tour de France på Augustenborg Landevej

4. februar 2020 Kultur

På et pressemøde i Vejle blev det tidligere i dag afsløret, at målstregen for den sidste danske Tour de France etape i Danmark bliver på Augustenborg Landevej

Det kom frem da Alex Pedersen, direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark 2021, gennemgik de danske etaper under Tour de France, hvor den sidste, danske etape altså ender med opløbstrækning på Augustenborg Landevej.

På dagens pressemøde i Vejle deltog repræsentanter fra Sønderborg Kommune, erhvervsminister Simon Kollerup, løbsdirektør for Tour de France, Christian Prudhomme, overborgmester og bestyrelsesformand for Grand Départ Copenhagen Denmark, Frank Jensen og borgmestre fra de fire øvrige mål- og startbyer.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT sendte direkte tv fra pressemødet, som du kan se ved at klikke HER på SønderborgNYTs Facebookside.   

Tour de France er en af verdens største sportsbegivenheder, og i 2021 skal Danmark være vært for de tre første etaper under titlen Grand Départ Copenhagen Denmark.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...