Dybbøl-Skolen er vært for DM i skolehåndbold

23. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Dybbøl-Skolen er vært og har selv et drengehold med, når der den 24. til 26. januar afvikles danske mesterskaber i skolehåndbold for drenge og piger i 8. klasse.

13 pige- og 13 drengehold fra hele landet er med. De har hver især kvalificeret sig ved at vinde deres kredse. I Sønderjylland har Gråsten Skole vundet hos pigerne og Dybbøl-Skolen hos drengene. Da værtskredsen får en ekstra plads, har et drengehold fra Hørup Centralskole også fået mulighed for at spille med.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er virkelig godt, at nogle børn får disse oplevelser via skoleidrætten. Holdsport er fællesskab og social dannelse samtidig med, at det er vitaminer til fysikken. Midt i en håndbold-VM-tid er det dejligt, at der også er gang i håndboldspillet blandt fremtidens stjerner. Jeg håber, at mange lokale vil benytte chancen til at se live-håndbold i Skansen – måske når der er finaler torsdag fra kl. 13”, siger sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen, i en pressemeddelelse.

”Der er guld-, sølv- og bronzemedaljer til de bedste, men Dansk Skoleidræt har også sat to Fair Play-pokaler på højkant. Det glæder jeg mig over. Når der er fokus på Fair Play, bliver de unge mindet om, at en vigtig del af sporten er, at man respekterer hinanden og opfører sig ordentligt både på og uden for banen. Dermed er der basis for, at alle får en god oplevelse, uanset om de får medaljer eller e”j, siger Erik Lorenzen, der er formand for kommunens børne- og uddannelsesudvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 26 hold ankommer til Dybbøl-Skolen tirsdag fra kl. 16, hvor de indkvarteres. Efter aftensmaden er der officiel åbning af mesterskabet.

Straks derefter spilles de første kampe i Skansen og Dybbøl-Hallen. Onsdag skal alle tidligt op. Stævnet fortsætter i hallerne fra kl. 8 og frem til kl. 21 – kun afbrudt af spisepauser.

Torsdag spilles der kampe igen fra kl. 8 – og der er pigefinaler kl. 13 og kl. 13.45  er det drengenes finale. Derefter er det tid til medaljeoverrækkelse og behørig hyldest af vinderne, inden der pakkes sammen efter nogle forhåbentlig gode dage med gode oplevelser og godt samvær.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>