Dybbøl-Skolen og Als Performance Akademi skal til Aarhus

16. januar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Aarhus skal have sat gang i alt det, der hører med, når man er Europæisk Kulturhovedstad, og som det første skydes kulturhovedstadsåret i gang med en gigantisk fest. Det sker på lørdag.

Men inden holdes der en børneåbning af kulturåret, og det er på fredag, når omkring 20.000 børn i hele Region Midtjylland holder åbning med sang og dans.

Da Sønderborg for nogle år siden dystede mod Aarhus i kampen om at blive udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad 2017 indgik de to parter en aftale om, at uanset udfaldet skulle vinderen inddrage den anden part i kulturåret, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Derfor er Sønderborg inviteret med til åbningsfesten og altså også til børnenes åbning. Fem busser med 270 børn fra Dybbøl-Skolens kor og dansere fra Als Performance Akademi kører af sted fredag morgen, og i Aarhus skal børnene optræde med sang foran Musikhuset.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...