Dybbøl-Skolen og Als Performance Akademi skal til Aarhus

16. januar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Aarhus skal have sat gang i alt det, der hører med, når man er Europæisk Kulturhovedstad, og som det første skydes kulturhovedstadsåret i gang med en gigantisk fest. Det sker på lørdag.

Men inden holdes der en børneåbning af kulturåret, og det er på fredag, når omkring 20.000 børn i hele Region Midtjylland holder åbning med sang og dans.

Da Sønderborg for nogle år siden dystede mod Aarhus i kampen om at blive udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad 2017 indgik de to parter en aftale om, at uanset udfaldet skulle vinderen inddrage den anden part i kulturåret, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er Sønderborg inviteret med til åbningsfesten og altså også til børnenes åbning. Fem busser med 270 børn fra Dybbøl-Skolens kor og dansere fra Als Performance Akademi kører af sted fredag morgen, og i Aarhus skal børnene optræde med sang foran Musikhuset.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...