Dykkerklub inviterer til infoaften og prøvedyk

2. oktober 2019 Kultur

Dykkerklubben Poseidon-Als inviterer interesserede til at komme til intromøde om dykning og få et prøvedyk i Nord-Als Idrætscenter Svømmehal så kom og hør om dine muligheder for at tage et dykkercertifikat torsdag den 10. oktober klokken 19 og få svar på spørgsmål om dykning og de dykkerkurser vi tilbyder.

I løbet af aftenen vil der være en gennemgang af uddannelserne, krav til dem og vi fortæller hvad du har af muligheder, med de forskellige uddannelser vi tilbyder. Der vil blive vist og fortalt om både natur og vragdyk, ligesom du vil have mulighed for at se på diverse udstyr som vores dykkere har med ud på deres ture, skriver dykkerklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter vores introduktions møde, vil det være muligt for interesserede, at komme med i svømmehallen og slutte aftenen af med et prøvedyk i svømmebassinet.

Et prøvedyk vil hjælpe dig med at finde ud af, om dykning er noget for dig og er en rigtig god måde at komme i gang med dykning på. Et prøvedyk giver dig lov til at opleve den ro, der findes under vandet – med kun lyden af din vejrtrækning og en vægtløs tilværelse.

Ønsker du et prøvedyk i svømmehal, er det vigtigt du husker badetøj og håndklæde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...