Dykkerklub inviterer til infoaften og prøvedyk

2. oktober 2019 Kultur

Dykkerklubben Poseidon-Als inviterer interesserede til at komme til intromøde om dykning og få et prøvedyk i Nord-Als Idrætscenter Svømmehal så kom og hør om dine muligheder for at tage et dykkercertifikat torsdag den 10. oktober klokken 19 og få svar på spørgsmål om dykning og de dykkerkurser vi tilbyder.

I løbet af aftenen vil der være en gennemgang af uddannelserne, krav til dem og vi fortæller hvad du har af muligheder, med de forskellige uddannelser vi tilbyder. Der vil blive vist og fortalt om både natur og vragdyk, ligesom du vil have mulighed for at se på diverse udstyr som vores dykkere har med ud på deres ture, skriver dykkerklubben.

Efter vores introduktions møde, vil det være muligt for interesserede, at komme med i svømmehallen og slutte aftenen af med et prøvedyk i svømmebassinet.

Et prøvedyk vil hjælpe dig med at finde ud af, om dykning er noget for dig og er en rigtig god måde at komme i gang med dykning på. Et prøvedyk giver dig lov til at opleve den ro, der findes under vandet – med kun lyden af din vejrtrækning og en vægtløs tilværelse.

Ønsker du et prøvedyk i svømmehal, er det vigtigt du husker badetøj og håndklæde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre elever fra Det Blå Gymnasium fik en pris for deres præstation i Nationaløkonomi

28. november 2022 Uddannelse

Forleden deltog tre elever fra Det Blå Gymnasium – Max Victor Møller Nielsen, Kasper Møller Johnsen og Nikolaj Palmelund Jessen – i DM i Nationaløkonomi, skriver gymnasiet i en pressemeddelelse. Årets tema var Bæredygtig samfundsøkonomi – udfordringer og økonomisk politiske løsninger på kort og/eller langt sigt. Eleverne tog prisen, Buchanan Policy Price, for deres præstation. […]

Læs mere...