Dynt-Skelde-stien er indviet

12. december 2019 Broager

Dynt-Skelde stien er nu officielt indviet. Julie klippede snoren, og Aase Nyegaard, formand for Teknik og Miljøudvalget, sendte de mange cyklister afsted fra Dynt til Skelde, hvor der blev budt på pølser og en øl eller vand. Og apropos vand. Der kom rigeligt fra oven! Så på den måde blev det en våd omgang.

Men det var glade mennesker, der tog stien i brug – efter noget der ligner 50 års forarbejde eller i hvert fald snak om, at banestrækningen burde ændres til cykelsti. Det er den nu. Lidt blød var den at cykle på torsdag, men det forventes at blive bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu er stien her. Vi har sat penge af til ni cykelstier”, sagde Aase Nyegaard og oplyste til broager.dk, at cykelstien mellem Broager og Nybøl bliver projekteret i 2020.

Foto: Broager.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...