Dynt-Skelde-stien er indviet

12. december 2019 Broager

Dynt-Skelde stien er nu officielt indviet. Julie klippede snoren, og Aase Nyegaard, formand for Teknik og Miljøudvalget, sendte de mange cyklister afsted fra Dynt til Skelde, hvor der blev budt på pølser og en øl eller vand. Og apropos vand. Der kom rigeligt fra oven! Så på den måde blev det en våd omgang.

Men det var glade mennesker, der tog stien i brug – efter noget der ligner 50 års forarbejde eller i hvert fald snak om, at banestrækningen burde ændres til cykelsti. Det er den nu. Lidt blød var den at cykle på torsdag, men det forventes at blive bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu er stien her. Vi har sat penge af til ni cykelstier”, sagde Aase Nyegaard og oplyste til broager.dk, at cykelstien mellem Broager og Nybøl bliver projekteret i 2020.

Foto: Broager.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...