Dynt-Skelde-stien er indviet

12. december 2019 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Dynt-Skelde stien er nu officielt indviet. Julie klippede snoren, og Aase Nyegaard, formand for Teknik og Miljøudvalget, sendte de mange cyklister afsted fra Dynt til Skelde, hvor der blev budt på pølser og en øl eller vand. Og apropos vand. Der kom rigeligt fra oven! Så på den måde blev det en våd omgang.

Men det var glade mennesker, der tog stien i brug – efter noget der ligner 50 års forarbejde eller i hvert fald snak om, at banestrækningen burde ændres til cykelsti. Det er den nu. Lidt blød var den at cykle på torsdag, men det forventes at blive bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu er stien her. Vi har sat penge af til ni cykelstier”, sagde Aase Nyegaard og oplyste til broager.dk, at cykelstien mellem Broager og Nybøl bliver projekteret i 2020.

Foto: Broager.dk

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...