Dyvig Bro kåret som Årets Havn

19. oktober 2020 Erhverv
Prismodtagerne. Foto: Danske Tursejlere
Prismodtagerne. Foto: Danske Tursejlere

Dyvig Bro løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn for et højt serviceniveau og masser af aktiviteter til både små og store sejlere.

“Dyvig Bro er et godt eksempel på, hvordan et højt serviceniveau kan gøre selv en lille havn levende og attraktiv”, siger forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen, i en pressemeddelelse.

 Danske Tursejleres medlemmer har igen i år været flittige til at stemme på Årets Havn. Modtageren af den prestigefyldte titel, og en præmie på kr. 5.000, blev Dyvig Bro som ligger smukt i bunden af Dyvig på den nordlige side.

Artiklen fortsætter under annoncen

Normalt kåres Årets Havn på FLID’s havnemesse i november i Fredericia, men på grund af Corna-situationen er havnemessen aflyst. Derfor offentliggøres resultatet nu og i Tursejleren.

Prisoverrækkelsen fandt sted ved Dyvig Bro den 17. oktober 2020, hvor Danske Tursejleres næstformand Claus Boisen overrakte prisen til Bent Larsen, John Larsen og hustruerne Charlotte og Tina fra Dyvig Bro.

Familien Larsen modtog prisen med glæde og stolthed. En pris som familien har arbejdet på at opnå gennem flere år og prisen kan nu kan bruges i markedsføringen af Dyvig Bro så mange flere sejlere kan finde vej igennem ”E Gaf” i bunden af Stegsvig og ind i dette fantastiske område ved Dyvig og Mjels vig.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...