Dyvig Bro kåret som Årets Havn

19. oktober 2020 Erhverv
Prismodtagerne. Foto: Danske Tursejlere
Prismodtagerne. Foto: Danske Tursejlere

Dyvig Bro løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn for et højt serviceniveau og masser af aktiviteter til både små og store sejlere.

“Dyvig Bro er et godt eksempel på, hvordan et højt serviceniveau kan gøre selv en lille havn levende og attraktiv”, siger forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen, i en pressemeddelelse.

 Danske Tursejleres medlemmer har igen i år været flittige til at stemme på Årets Havn. Modtageren af den prestigefyldte titel, og en præmie på kr. 5.000, blev Dyvig Bro som ligger smukt i bunden af Dyvig på den nordlige side.

Artiklen fortsætter under annoncen

Normalt kåres Årets Havn på FLID’s havnemesse i november i Fredericia, men på grund af Corna-situationen er havnemessen aflyst. Derfor offentliggøres resultatet nu og i Tursejleren.

Prisoverrækkelsen fandt sted ved Dyvig Bro den 17. oktober 2020, hvor Danske Tursejleres næstformand Claus Boisen overrakte prisen til Bent Larsen, John Larsen og hustruerne Charlotte og Tina fra Dyvig Bro.

Familien Larsen modtog prisen med glæde og stolthed. En pris som familien har arbejdet på at opnå gennem flere år og prisen kan nu kan bruges i markedsføringen af Dyvig Bro så mange flere sejlere kan finde vej igennem ”E Gaf” i bunden af Stegsvig og ind i dette fantastiske område ved Dyvig og Mjels vig.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...