Early Bird-tilbud på IEEE-konference i Sønderborg

9. marts 2019 Erhverv

Verdens største ingeniørsammenslutning, Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), lægger vejen forbi SDU Sønderborg den 23.-25. april i forbindelse med den vigtige CPE-POWERENG-konference.

Ved registrering inden 15. marts, er der penge at spare.

Internationale akademikere, forskere, ingeniører, konsulenter, virksomhedsrepræsentanter og fagfolk præsenterer de nyeste gennembrud, deler viden og skaber partnerskaber, når SDU slår dørene op i Sønderborg for den 13. udgave af IEEE’s CPE-POWERENG-konference.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konferencen er landet i Danmark for første gang ikke mindst hjulpet godt på vej af et stærkt samarbejde i Interreg 5a projektet ’PE:Region’ på tværs af den dansk-tyske grænse, det lokale erhvervsliv og Sønderborg Vækstråd, men også af en uvurderlig indsats fra Inspiring Denmarks side.

“Virksomheder får her mulighed for at få den allernyeste viden inden for de områder som konferencen dækker. Vi planlægger med 15 forskellige tracks lige fra effektelektronik/convertere til motordrives over elektromobilitet og vindmøller/solceller til batterisystemer og lagring til elektrificering af fly til SmartGrids”, siger lektor, projektleder og ph.D., Kasper M. Paasch, fra Mads Clausen Instituttet på Syddansk Universitet i Sønderborg. Kasper M. Paasch er initiativtager og tovholder for konferencen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kapaciteter på talerstolen
Formålet med konferencen er at formidle state-of-the-art forskning og danne rammerne for interaktion mellem den akademiske verden og industrielle virksomheder.

Keynote speakers er:

  • Hans-Peter Nee (Professor in Power Electronics at KTH Royal Institute of Technology)
  • Mikkel Hedegaard Kristensen (Head of Offshore Engineering fra Siemens Gamesa Renewable Energy A/S)
  • Christopher Gerada (Associate Pro-Vice-Chancellor og professor of Electrical Machines, Royal Accademy of Engineering Chair of Electrical Machines, Faculty of Engineering. University of Nottingham).
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Forud for konferencen vil der afholdes to parallelle tutorial sessions: En session om elektriske motorer og en session om nye materialer og materialekarakterisering med indlæg fra SDU samt Fraunhofer ISIT.

Du kan læse mere om konferencen her, samt benytte dig af den særlige Early Bird-rabat, som løber frem til d. 15 marts.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Sport, Nordborg

Egen UI er superklar til sæsonstarten på lørdag

22. marts 2023 Sport

Egen UI har haft en fremragende forberedelse til den kommende halvsæson i Jyllandsserie 2. Med opstart midt januar i de sure vinterkolde aftener og en uges træningsophold i Tyrkiet i slutningen af februar med mange træningspas på fine græsbaner. Mange fine resultater i træningskampene og et par spændende tilgange. Sidst men ikke mindst – et […]

Læs mere...