EASV vil have udsigt til Alssund

18. december 2014 Uncategorized

Erhvervsakademi SydVest har ikke plads nok i de nuværende lokaler i Ørstedsgade og har derfor forhørt sig om mulighederne for at flytte ind i Alsion.

EASV vil have adresse med havudsigt.

EASV vil have adresse med udsigt til sundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er derfor gang i nogle drøftelser mellem Forskerparken og ErhvervsAkademiet SydVest, EASV, om et potentielt lejemål på Alsion. Lejemålet vil skulle indeholde EASV’s uddannelsesaktiviteter i Sønderborg, og forventes at ville udgøre i størrelsesordenen 1.500-2.000 kvm., hvormed EASV bliver storlejer. EASV har tilkendegivet at man ønsker lejemålet anvendt pr. 1. januar 2016. 

Der er på mange måder overensstemmelse mellem en sådan ny retning i Forskerparkens udlejning på Alsion og Byrådets ønske om at understøtte initiativer, der udvikler Sønderborg som uddannelses- og studieby.   EASVs ønske blev drøftet på onsdagens møde i Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune er medejer af Forskerparken Syd A/S.

I dag udlejer Forskerparken lokaler på Alsion til en række virksomheder og organisationer, heraf tre storlejere og ca. 20 mindre lejere.

Det vides, at en række af Forskerparkens eksisterende lejere vil flytte ud af Forskerparken uden, at der lige nu er alternative virksomhedslejere i udsigt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...