EASV vil have udsigt til Alssund

18. december 2014 Uncategorized

Erhvervsakademi SydVest har ikke plads nok i de nuværende lokaler i Ørstedsgade og har derfor forhørt sig om mulighederne for at flytte ind i Alsion.

EASV vil have adresse med havudsigt.

EASV vil have adresse med udsigt til sundet.

Der er derfor gang i nogle drøftelser mellem Forskerparken og ErhvervsAkademiet SydVest, EASV, om et potentielt lejemål på Alsion. Lejemålet vil skulle indeholde EASV’s uddannelsesaktiviteter i Sønderborg, og forventes at ville udgøre i størrelsesordenen 1.500-2.000 kvm., hvormed EASV bliver storlejer. EASV har tilkendegivet at man ønsker lejemålet anvendt pr. 1. januar 2016. 

Der er på mange måder overensstemmelse mellem en sådan ny retning i Forskerparkens udlejning på Alsion og Byrådets ønske om at understøtte initiativer, der udvikler Sønderborg som uddannelses- og studieby.   EASVs ønske blev drøftet på onsdagens møde i Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune er medejer af Forskerparken Syd A/S.

I dag udlejer Forskerparken lokaler på Alsion til en række virksomheder og organisationer, heraf tre storlejere og ca. 20 mindre lejere.

Det vides, at en række af Forskerparkens eksisterende lejere vil flytte ud af Forskerparken uden, at der lige nu er alternative virksomhedslejere i udsigt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...