Efter syv sejre i træk tabte Egen UI

20. september 2020 Kultur Skrevet af: Redaktion

Nedrykkerne fra Jyllandsserien og forhåndsfavoritterne til oprykning fra Fredericia besejrede Egen UI med 3-1 på Linak Arena lørdag eftermiddag.

Foran 267 tilskuere vandt Fredericia ff topopgøret fortjent. Egen formåede ikke at spille sig ud af gæsternes presspil denne flotte sensommerdag på Linak Arena. Allerede efter to minutters spil bragte Fredericia sig foran på et flot langskud. Kort før halvlegsfløjtet udlignede Brian Fedders direkte på et flot udført frispark til halvlegsstillingen 1-1, skriver Egen UI.

Efter 62 minutters spil bragte Fredericia sig foran med 2-1. Hjemmeholdet fik chancen for at udligne; men Fredericia-målmanden reddede flot det straffespark, der blev begået mod Malaya.

I stedet scorede Fredericia til slutstillingen 3-1 efter en fejlaflevering i Egen-forsvaret 7 minutter før dommerens slutfløjt.

“Naturligvis er vi skuffede over at tabe, men mest fordi vi skuffede de mange fantastiske tilskuere, der overværede kampen. Vi spillede under niveau, og kunne ikke matche Fredericiaspillernes gejst. De var et bedre hold på dagen. Vi er stadig 6 point foran Fredericia, som nu ligger på 2. pladsen i rækken, og vi har haft en fantastisk sæsonstart” siger Egen-træner Martin Prokopek.