Efter syv sejre i træk tabte Egen UI

20. september 2020 Kultur

Nedrykkerne fra Jyllandsserien og forhåndsfavoritterne til oprykning fra Fredericia besejrede Egen UI med 3-1 på Linak Arena lørdag eftermiddag.

Foran 267 tilskuere vandt Fredericia ff topopgøret fortjent. Egen formåede ikke at spille sig ud af gæsternes presspil denne flotte sensommerdag på Linak Arena. Allerede efter to minutters spil bragte Fredericia sig foran på et flot langskud. Kort før halvlegsfløjtet udlignede Brian Fedders direkte på et flot udført frispark til halvlegsstillingen 1-1, skriver Egen UI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter 62 minutters spil bragte Fredericia sig foran med 2-1. Hjemmeholdet fik chancen for at udligne; men Fredericia-målmanden reddede flot det straffespark, der blev begået mod Malaya.

I stedet scorede Fredericia til slutstillingen 3-1 efter en fejlaflevering i Egen-forsvaret 7 minutter før dommerens slutfløjt.

“Naturligvis er vi skuffede over at tabe, men mest fordi vi skuffede de mange fantastiske tilskuere, der overværede kampen. Vi spillede under niveau, og kunne ikke matche Fredericiaspillernes gejst. De var et bedre hold på dagen. Vi er stadig 6 point foran Fredericia, som nu ligger på 2. pladsen i rækken, og vi har haft en fantastisk sæsonstart” siger Egen-træner Martin Prokopek.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle brandmændene og -kvinderne

29. juli 2021 Samfund

På egne og på fællesskabets vegne udtrykker borgmester Erik Lauritzen en kæmpestort tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og de fleste af os nyder sommeren, så har mange mange ansatte og frivillige i vores beredskab knoklet med een af de værste brande i nyere tid […]

Læs mere...