Egen Boldklub og LH Massage i skøn forening

8. maj 2014 Uncategorized

Egen Boldklub har nu en massageaftale med LH Massage i Sønderborg, hvor det er Lisa Hansen, der står klar til at  hjælpe fodboldspillere med ømme ben og andre småskavanker.

Tommy Prokopek er glad for det nye samarbejde med LH Massage.

Tommy Prokopek er glad for det nye samarbejde med LH Massage.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var en af mine trænere, der kommer i LH Massage, der mente, det kunne være godt for vores medlemmer, hvis de kunne masseret ømme ben og småskader, siger Tommy Prokopek, der er med i klubbens bestyrelse.snyt_lhmassage_square

For at få lavet en god aftale tog Tommy Prokopek selv ind til Lisa Hansen, som fortalte, hvad det er, som hun kan hjælpe spillerne med – og hvad hun ikke kan hjælpe med.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er glad for, at Lisa Hansen omgående var med på at lave en aftale, som gavner Egen Boldklub og så må vi jo hjælpe hende bedst muligt til gengæld, siger Tommy Prokopek til Sønderborg Nyt. Ligesom mange andre, så blev han fanget af hendes store empati og lyst til at hjælpe andre.

– Jeg synes også det er rart, vi ved, hvad det er, hun kan hjælpe med, så vores spillere ved, at de ikke kører forgæves, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...