Egen Boldklub og LH Massage i skøn forening

8. maj 2014 Uncategorized

Egen Boldklub har nu en massageaftale med LH Massage i Sønderborg, hvor det er Lisa Hansen, der står klar til at  hjælpe fodboldspillere med ømme ben og andre småskavanker.

Tommy Prokopek er glad for det nye samarbejde med LH Massage.

Tommy Prokopek er glad for det nye samarbejde med LH Massage.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var en af mine trænere, der kommer i LH Massage, der mente, det kunne være godt for vores medlemmer, hvis de kunne masseret ømme ben og småskader, siger Tommy Prokopek, der er med i klubbens bestyrelse.snyt_lhmassage_square

For at få lavet en god aftale tog Tommy Prokopek selv ind til Lisa Hansen, som fortalte, hvad det er, som hun kan hjælpe spillerne med – og hvad hun ikke kan hjælpe med.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er glad for, at Lisa Hansen omgående var med på at lave en aftale, som gavner Egen Boldklub og så må vi jo hjælpe hende bedst muligt til gengæld, siger Tommy Prokopek til Sønderborg Nyt. Ligesom mange andre, så blev han fanget af hendes store empati og lyst til at hjælpe andre.

– Jeg synes også det er rart, vi ved, hvad det er, hun kan hjælpe med, så vores spillere ved, at de ikke kører forgæves, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...