Egen sejrede for femte gang i træk

30. august 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

De mange tilskuere sørgede lørdag – sammen med det dejlige sensommervejr – for en fantastisk eftermiddag på det dejlige idrætsanlæg i Guderup.

Topholdet Egen UI tog imod gæsterne fra Kolding Boldklub med presfodbold over hele banen fra første dommerfløjt og allerede efter seks minutters spil kunne Jason bringe EUI foran med 1-0 på et flot hovedstød, serveret flot af Kristoffer Vinther.

Jason var igen målscorer efter 34 minutters spil, hvor det var Brian Fedders, der lavede oplægget.

De grøn-klædte spillere fra Egen stod for spil og chancer indtil det 43. minut, hvor Vinther igen lagde bolden flot tilrette for Andreas Buch – dagens profil – der sikkert scorede til stillingen 3-0 til Egen.

Så pustede hjemmeholdets spillere ud – og i halvlegens overtid reducerede Kolding til pausestillingen 3-1, skriver EUI.

I 2. halvleg koncentrerede Egen sig om at holde stillingen.

Kolding kom med i kampen og efter en lige halvleg, sluttede kampen med den 5. sejr til Egen efter 5 kampe.

Slutstillingen blev 3-1 og Egen fører nu suverænt rækken med 15 point og har – afhængig af andre kampe – mindst 6 points forspring til rækkens nummer 2.

“Atter en god dag på Linak Arena” lød det fra træner Martin Prokopek.

8. maj 2024 Kultur, Sønderborg

To af numrene til Sønderborg Sommer Revy Show er på plads

8. maj 2024 Kultur

Tirsdag aften var holdet fra Sønderborg Sommerrevy Show samlet på Hotel Sønderborg Strand og revydirektør Jeanne Boel fortalte, at både åbningsnummer og slutnummer til dette års revy er på plads. “I eftermiddags fik vi koreografien kørt ind, så nu skal vi bare lige lære sangteksterne, så de sidder fast. Derudover er der 22 andre tekster, […]