Egen UI bliver i Jyllandsserien

21. juni 2021 Sport

Sønderborg Kommune har også et Jyllandsserie-fodboldhold i næste sæson. Det blev en realitet i weekenden, hvor de sidste kampe blev spillet i de tre Jyllandsserier. Nr 1 og 2 i hver pulje bliver i Jyllandsserien og de to bedste af de tre hold, som gik hver en tredjeplads, gør det også. Egen UI blev bedste nr. 3 i de tre puljer og bliver i Jyllandsserien.

230 tilskuere var mødt i det flotte sommervejr på Linak Arena for at følge hjemmeholdet i kampen mod Give. Give havde, som det eneste hold i puljen formået at besejre Egen UI. Og det gentog de i lørdags, sejren blev på 2-1 efter at have ført med 2-0.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Junior scorede det enlige mål for Egen, og selv om hjemmeholdet Egen pressede på for en udligning det sidste kvarter, sluttede kampen med en Give sejr”, siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Efter kampen kunne seniorafdelingen med god samvittighed fejre fodboldturneringens afslutning – og det blev gjort med manér. Begge herrehold rykkede jo i sidste sæson op i henholdsvis serie 3 og Jyllandsserien og begge hold klarede at blive i rækkerne, hvor begge sluttede på 3. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Flot, flot indsats”, siger hjælpetræner Søren Vinther.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...