Egen UI er klar til at tage imod Seest på søndag

9. september 2020 Kultur

Egen UI møder i næste kamp rækkens nummer to, Seest, som i tirsdags vandt 4-1 på udebane over Bramdrupdam, oplyser Martin Prokopek. Så der er igen tale om en topkamp på Linak Arena i Guderup, søndag klokken 13:00. Det bliver altså to mandskaber med masser af selvtillid, der skal kæmpe om de tre point.

“Egen ligger jo suverænt i spidsen af rækken med 18 point – maksimum – for de første seks kampe. Det er uden sidestykke i klubbens historie og selv om der igen er en lille håndfuld skader, stiller vi alligevel med et stærkt hold, siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjemmeholdet Egen UI er opsatte på at give tilskuerne i flot omgang fodbold på hjemmebanen, hvor der plejer at komme mellem 200 og 300 tilskuere.

Den hjemmebane, der betyder så meget for spillerne, hvilket også kan ses på resultaterne de senere år. I sidste sæson blev det til seks sejre og et enkelt uafgjort resultat og i denne sæson er de første tre kampe vundet og spillerne vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at sejr nummer fire kommer i hus på søndag, skriver Egen UI.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...