Egen UI inviterer ukrainere til LINAK Arena og se fodbold

26. april 2022 Sport

Søren Vinther, der er hjælpetræner for Jyllandsserieholdet i fodbold i Egen, har taget initiativ til i samarbejde med gruppen ‘Sønderborg hjælper Ukraine’ at invitere ukrainerne her i Sønderborg Kommune til gratis at se fodboldkampen.

Egen spiller på fredag kl. 19.00 mod  Ølstrup GU på Linak Arena i Guderup. Ølstrup ligger lidt uden for Ringkøbing. Gæsterne forventes at have ca 40 tilskuere med til kampen.

“De lokale i Guderup og omegn bakker godt op om deres lokale fodboldhold, og der plejer at komme 2-300 tilskuere, så mon ikke der bliver en god stemning fredag aften”, siger Søren Vinther i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Egen ligger nr 1 i puljen, og gæsterne fra Ølstrup indtager rækkens 4. plads, så der forventes en tæt og underholdende fodboldkamp.

“Vi syntes det er oplagt, at invitere ukrainerne, så de kan få en forhåbentlig god og lidt anderledes oplevelse. Det er jo fredag aften, så vi tænker de lidt større ukrainske børn også kan deltage, fordi de jo ikke nødvendigvis skal tidligt op lørdag”, siger Søren Vinther.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...