Egen UI ligger stadig helt i top i serie 1

11. oktober 2020 Kultur
Egen-spillere. Foto: EUI
Egen-spillere. Foto: EUI

Hedensted scorede igen i dommerens overtid mod Egen UI i lørdagens fodboldkamp i serie 1 på Linak Arena.

I det 92. minut scorede Hedensted, men men… denne gange førte Egen med 3-1, så alle 3 point landede på alsingernes bord med slutstillingen 3-2 til hjemmeholdet.

245 tilskuere var i det dejlige efterårsvejr vidner til en dramatisk og spændende kamp. Hedensted startede som lyn og torden; men allerede efter 2 minutters spil scorede ‘Junior’, Jonas Buch, efter et flot angreb på oplæg fra Grace til stillingen 1-0. Herefter flød det ene flotte angreb efter det andet frem mod Hedensted-målet, dog uden yderligere scoringer.

Rødt kort

Så kom dramatikken, i det 22. minut begik Grace et frispark – som sidste mand – og det takserede kampens dommer til et rødt kort, og dermed udvisning resten af kampen. Det betød at Egen skulle spille de sidste 70 minutter med en mand i undertal – svære odds.

Fire minutter før pausefløjtet brød jublen igen ud på Linak Arena – Malaya serverede et flot indlæg til Junior, som præcist og sikkert scorede hans andet mål i kampen til stillingen 2-0. Imponerende af denne unge 17 årige gut – flot, flot.

Artiklen fortsætter under annoncen

På trods af kun 10 mand på banen, kunne Egen gå til halvleg med en to-målsføring.

Endnu et straffespark

Men 2. halvleg skulle kun blive 7 minutter gammel, da dommerens fløjte lød og dommeren pegede på straffesparkspletten i  Egens målfelt. Bolden ramte jorden og sprang op på en forsvarsspillers hånd og det blev takseret til straffe, som Hedensted sikkert omsatte i scoring til stillingen 2-1.

Men Egen blev samtidig reduceret med yderligere en mand, da anfører Brian Fedders fik det gule kort for at udtrykke uenighed med dommeren for det idømte straffespark.

Artiklen fortsætter under annoncen

De næste 10 minutter kæmpede de tilbageværende ni spillere fra Egen bravt for at holde føringen,og det lykkedes. Og kun 4 minutter efter Fedders igen kom på banen scorede Malaya efter et superflot angreb, hvor Vinter med et hårdt og præcis indlæg serverede bolden for Malaya.

72 minutter var spillet – Egen førte nu med 3-1.

Stadig i top

“Egen var i kontrol resten af kampen, hvor der var flere gode chancer til begge hold. Hedensted sluttede den medrivende kamp af med en flot scoring til 3-2 efter 92 minutters spil” siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse. Egen ligger derfor fortsat nummer 1 i rækken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Egen UI tager på lørdag med en god portion selvtillid til Kolding, omend de altid har haft det svært netop i Kolding.

“Det er ikke mange point vi har høstet deroppe, men vi vil kæmpe med alt det vi har for endnu en sejr”, siger træner Martin Prokopek.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...