Egen UI sejrede for 7. gang på stribe

14. september 2020 Kultur

Syvende kamp i sæsonen på hjemmebanen Linak Arena endte med en sikker sejr over Seest på 3-1.

Foran 250 tilskuere vandt Egen UI, dog uden at spille prangende. Selv om Seest udlignede til stillingen 1-1 efter 36 minutters spil på et flot langskudsmål, virkede Egen-spillerne som om de var i kontrol gennem hele kampen.

Malaya havde efter en halv times spil bragt Egen foran med 1-0 efter oplæg af Jacob May. Og kort før pausefløjtet blev der begået et straffespark mod Malaya, det omsatte Oscar Brodersen flot og iskoldt i scoringen til 2-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rytmen gik ud af kampen i 2. halvleg, hvor Seest to gange og Egen én gang fik gule kort af dommeren. Og da Brian Fedders scorede med venstrebenet i det 57. minut på oplæg fra Oscar Brodersen forsvandt intensiteten også.

“Det var Brian Fedders kamp nummer 409 for Egen-holdet og hans mål nummer 69, ikke mange af dem er scoret med venstrebenet” oplyser træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Nu gælder det kampen på lørdag kl. 13.00 også på hjemmebanen Linak Arena i Guderup. Her kommer Fredericia Ff på besøg. Fredericia, der vel nu er det mest seriøse bud på en oprykningsplads udover Egen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så det bliver en vaskeægte topkamp, med masser af intensitet og nerve, en kamp vi glæder os meget til. Fredericia ligger nu på andenpladsen efter Egen. En kamp vi håber igen kan trække mange tilskuere til Guderup”, siger Martin Prokopek.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...