Egen UI vandt over Horsens med 1-0

17. oktober 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

Lørdagens hjemmebanekamp mod Horsens Freja endte med en sejr på 1-0 på et mål scoret efter 7 minutter af anfører Oscar Brodersen på straffespark. Straffesparket blev begået mod David Malaya, som i en ihærdig kamp om bolden blev ‘fældet’ i straffesparksfeltet.

Kampen blev spillet i et højt tempo med chancer til begge hold. En storspillede Martin Lei i Egen-målet havde flere store redninger kampen igennem. Martin Lei er kun 19 år og spiller allerede med stor autoritet, og hans mange flotte redninger og indgriben i det ‘lille felt’ er vigtige holdet. Dejligt at se når en ung spiller folder sig ud, udtaler træner Martin Prokopek, der også har ros til den kun 17 årige Drin, der fik debut sidste lørdag mod Give, og som igen kom på banen og gjorde det godt mod Horsens Freja.

Også ‘the grand old man’, Jesper Skou, kom på banen i 2. halvleg og med hans elegante boldomgang var han med til at sikre ro på midtbanen, skriver EUI.

Med sejren kan Egen nu kigge opad i tabellen, Fredericia har sikret sig oprykning; men playoff-pladsen, som nr 2 i rækken er indenfor rækkevidde.

“Den chance vil vi naturligvis gå efter”, siger en meget glad og tilfreds træner, Martin Prokopek.