Egen UI vandt over Horsens med 1-0

17. oktober 2021 Sport

Lørdagens hjemmebanekamp mod Horsens Freja endte med en sejr på 1-0 på et mål scoret efter 7 minutter af anfører Oscar Brodersen på straffespark. Straffesparket blev begået mod David Malaya, som i en ihærdig kamp om bolden blev ‘fældet’ i straffesparksfeltet.

Kampen blev spillet i et højt tempo med chancer til begge hold. En storspillede Martin Lei i Egen-målet havde flere store redninger kampen igennem. Martin Lei er kun 19 år og spiller allerede med stor autoritet, og hans mange flotte redninger og indgriben i det ‘lille felt’ er vigtige holdet. Dejligt at se når en ung spiller folder sig ud, udtaler træner Martin Prokopek, der også har ros til den kun 17 årige Drin, der fik debut sidste lørdag mod Give, og som igen kom på banen og gjorde det godt mod Horsens Freja.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også ‘the grand old man’, Jesper Skou, kom på banen i 2. halvleg og med hans elegante boldomgang var han med til at sikre ro på midtbanen, skriver EUI.

Med sejren kan Egen nu kigge opad i tabellen, Fredericia har sikret sig oprykning; men playoff-pladsen, som nr 2 i rækken er indenfor rækkevidde.

“Den chance vil vi naturligvis gå efter”, siger en meget glad og tilfreds træner, Martin Prokopek.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...