Egen vandt over Esbjerg – men manglede alligevel et enkelt mål mere

Arkivfoto
Arkivfoto
31. oktober 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

De 212 tilskuere fik i fredagens aftenkamp på Linak Arena i Guderup underholdning af høj, høj klasse, da rækkens nummer to, Esbjerg,  var på besøg hos rækkens nummer, tre Egen UI. Egen skulle vinde 2-0 eller med tre mål for at rykke forbi Esbjerg på 2. pladsen.

Der blev lagt ud i et hæsblæsende tempo, hvor Egens presspil fungerede og Esbjerg formåede kun to gange at komme i nærheden af hjemmeholdets mål to gange i første halvleg, skriver EUI.

Igen og igen erobrede Egen-spillerne på flot og på energisk vis bolden fra de ellers dygtige Esbjerg-spillere.

”Det er vel den bedste halvleg, vi har spillet nogensinde udtaler træner Martin Prokopek. Der var vel ikke én spiller, der satte en fod forkert i den halvleg”, siger træner Martin Prokopek.

Egen kom også foran både 1-0 og 2-0 og tilskuerne øjnede overraskelsen. Og da det blev 3-0 til hjemmeholdet steg stemningen til euroforiske højder. Men to standardsituationer i 2. halvleg sikrede Esbjerg to scoringer og stillingen var nu 3-2. Egen havde 20 minutter tilbage til at score yderligere to mål.

Hjemmeholdet troede på det og kæmpede bravt videre og fik fire minutter før tid scoret til 4-2, og fortsatte med at presse Esbjerg-holdet.

Men da dommerens slutfløjt lød, var stillingen stadig 4-2, og dermed beholdt Esbjerg 2. pladsen. Trods sejr, trods fantastisk flot spil og trods en fantastisk fight, var det skuffede Egen-spillere, der kunne synge sejrsgangen i omklædningsrummet efter kampen.

Egen var kun ét mål fra oprykningsspillet til Jyllandsserie 1. Trænerduoen Martin Prokopek og Søren Vinther havde kun lovord og ros til deres spillere efter kampen, og det lover godt for den kommende sæson.

“Vi er selvfølgelig alle skuffede; men vi gav alt hvad vi havde i os, vi vandt, vi fik tre point og sluttede med det bedste resultat nogensinde for vores dejlige lille klub”, siger trænerduoen.