Egen vandt over Esbjerg – men manglede alligevel et enkelt mål mere

31. oktober 2021 Sport
Arkivfoto
Arkivfoto

De 212 tilskuere fik i fredagens aftenkamp på Linak Arena i Guderup underholdning af høj, høj klasse, da rækkens nummer to, Esbjerg,  var på besøg hos rækkens nummer, tre Egen UI. Egen skulle vinde 2-0 eller med tre mål for at rykke forbi Esbjerg på 2. pladsen.

Der blev lagt ud i et hæsblæsende tempo, hvor Egens presspil fungerede og Esbjerg formåede kun to gange at komme i nærheden af hjemmeholdets mål to gange i første halvleg, skriver EUI.

Igen og igen erobrede Egen-spillerne på flot og på energisk vis bolden fra de ellers dygtige Esbjerg-spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er vel den bedste halvleg, vi har spillet nogensinde udtaler træner Martin Prokopek. Der var vel ikke én spiller, der satte en fod forkert i den halvleg”, siger træner Martin Prokopek.

Egen kom også foran både 1-0 og 2-0 og tilskuerne øjnede overraskelsen. Og da det blev 3-0 til hjemmeholdet steg stemningen til euroforiske højder. Men to standardsituationer i 2. halvleg sikrede Esbjerg to scoringer og stillingen var nu 3-2. Egen havde 20 minutter tilbage til at score yderligere to mål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjemmeholdet troede på det og kæmpede bravt videre og fik fire minutter før tid scoret til 4-2, og fortsatte med at presse Esbjerg-holdet.

Men da dommerens slutfløjt lød, var stillingen stadig 4-2, og dermed beholdt Esbjerg 2. pladsen. Trods sejr, trods fantastisk flot spil og trods en fantastisk fight, var det skuffede Egen-spillere, der kunne synge sejrsgangen i omklædningsrummet efter kampen.

Egen var kun ét mål fra oprykningsspillet til Jyllandsserie 1. Trænerduoen Martin Prokopek og Søren Vinther havde kun lovord og ros til deres spillere efter kampen, og det lover godt for den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er selvfølgelig alle skuffede; men vi gav alt hvad vi havde i os, vi vandt, vi fik tre point og sluttede med det bedste resultat nogensinde for vores dejlige lille klub”, siger trænerduoen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...