Egens fodboldherrer hentede vigtige point i Skanderborg

6. juni 2021 Sport
Pressefoto
Pressefoto

Egens Jyllandsseriehold spillede lørdag eftermiddag på udebane mod Skanderborg og begge hold havde brug for de 3 point.

Der var blot spillet to minutter, da Skanderborg kom foran 1-0, noget af et chok for Egen, siger hjælpetræner Søren Vinther i en pressemeddelelse.

”Men blot fem minutter senere blev Malaya nedlagt i feltet af Skanderborgs målmand. Gult kort og straffespark, som Malaya sikkert scorede på”.

Kort efter havde Oscar Brodersen et brag af et skud på overliggeren. Jonas Buch Dahl kunne efter 20 minutter bringe Egen foran 2-1 på en genial aflevering fra Visar Aliti.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Stillingen holdt til halvleg. I anden halvleg bølgede kampen frem og tilbage og Skanderborg pressede på for en udligning. I det 83. minut var Jonas Buch Dahl igen på pletten, denne gang med et hovedstødsmål flot serveret af Oscar Heesch”, siger Søren Vinther.

Skanderborg fik pyntet på resultatet seks minutter inde i dommerens tillægstid. Egen tog de 3 vigtige point med hjem og møder allerede onsdag igen selvsamme Skanderborg i Guderup.

Kampen spilles kl. 19.30 på Linak Arena.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...