Egens fodboldhold vandt på hjemmebane

14. juni 2021 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag spillede fodboldholdet fra Guderup, Egen UI, på udebane mod Varde IF i sæsonens næstsidste kamp.

Efter 12 minutters spil scorede anfører Oscar Brodersen på straffespark for Egen. Straffesparket blev begået mod ‘Junior’. Og efter 34 minutters spil fordoblede Egen føringen til 2-0 på et mål scoret af Hoffmann på oplæg af Malaya.

Kampens dommer tillod hårdt, fysisk spil fra begge sider og det resulterede desværre i yderligere et par skader til holdet fra Als.

“I slutningen af kampen bragte Oscar Brodersen Egen yderligere foran til slutstillingen 3-0 direkte på frispark fra 30 meters afstand, et forrygende skud”, siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Egen fastholdt dermed – indtil videre – rækkens 2. plads foran Give, som kommer på besøg på Linak Arena næste lørdag. Kampen spilles kl 13.00 – og for at være helt sikker på overlevelse i Jyllandsserien skal Egen mindst spille uafgjort.

“Så vi håber rigtig mange tilskuere vil møde frem og støtte holdet næste lørdag” siger hjælpetræner Søren Vinther.