Egens fodboldhold vandt på hjemmebane

14. juni 2021 Sport

Lørdag eftermiddag spillede fodboldholdet fra Guderup, Egen UI, på udebane mod Varde IF i sæsonens næstsidste kamp.

Efter 12 minutters spil scorede anfører Oscar Brodersen på straffespark for Egen. Straffesparket blev begået mod ‘Junior’. Og efter 34 minutters spil fordoblede Egen føringen til 2-0 på et mål scoret af Hoffmann på oplæg af Malaya.

Kampens dommer tillod hårdt, fysisk spil fra begge sider og det resulterede desværre i yderligere et par skader til holdet fra Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I slutningen af kampen bragte Oscar Brodersen Egen yderligere foran til slutstillingen 3-0 direkte på frispark fra 30 meters afstand, et forrygende skud”, siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Egen fastholdt dermed – indtil videre – rækkens 2. plads foran Give, som kommer på besøg på Linak Arena næste lørdag. Kampen spilles kl 13.00 – og for at være helt sikker på overlevelse i Jyllandsserien skal Egen mindst spille uafgjort.

“Så vi håber rigtig mange tilskuere vil møde frem og støtte holdet næste lørdag” siger hjælpetræner Søren Vinther.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...