Egens Serie 1-fodboldhold spiller hjemme mod Horsens

21. marts 2019 Kultur

Efter to måneders træning i regn, blæst og kulde, så sker det endelig: Nu skal der spilles Serie 1-fodbold på Linak Arena i Guderup.

Lørdag, den 30. marts starter 2019 sæsonen med en hjemmekamp kl. 13 mod 2. holdet i FC Horsens.

Det er med mange nye og unge spillere, at Egen Ungdoms- og Idrætsforening starter den nye sæson. Klubben har i vinterpausen mistet Tue, der er vendt tilbage til NordAls, og Andreas er begyndt at studere i Aarhus og spiller i Odder.

Heldigvis er der kommet nye til. Angriberen Jason Lubago, målmanden Christian Rosendahl og midtbanespilleren Oscar Brodersen, alle tre er spillere der vil styrke førsteholdstruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover har vi fået tilgang af forsvarsspilleren Carl Emil Dinesen og Jesper Andersen, som også er i 1. holdstruppen.

“Altså er det en ung trup, der tager imod Horsens, men en spændende trup med teknisk gode og talentfulde spillere”, siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

“Vi kender ikke meget til Horsens-holdet, udover de har spillet uafgjort i deres to træningskampe mod Jyllandsseriehold”, tilføjer assistenttræner Michael Søndergaard.

Holdet håber på stor opbakning til kampen og der vil som sædvanligt til hver hjemmekamp være præmier til tre tilskuere, der har sæsonkort – og derudover vil der være præmier til 10 tilskuere, der har købt det 20 siders 4–farvede kampprogram.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt er der præmier i år for ca 50.000 kr.

Som noget nyt, vil være der være åbent i cafeteriet 2 timer før kampstart, hvor der kan råhygges med tv-sport, varme og kolde drikke.

Klubbens 2. hold spiller  – umiddelbart efter 1. holdets kamp – kl. 15.00, hvor Dybbøl UI, kommer på besøg.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk