Egernsundbroen ventes helt køreklar i slutningen af uge 40

15. september 2020 Broager

Der arbejdes stadig på Egernsundbroen og for at sikre passage for biltrafikken holdes to spor åbne. Åbningen med to spor til biltrafik betyder, at arbejdet med fugeudskiftningen forlænges, så det først forventes afsluttet i slutningen af uge 40.

Broen er i hele perioden åben for cyklister og gående samt skibe.

Brovej indsnævres

Det er dog ikke det eneste trafikale, der sker omkring Egernsund i disse uger. Arbejdet med indsnævringen af Brovej, som ændres fra fire spor til to spor, bliver også lavet. Det sker samtidig, så generne ved projekterne er på samme tid og ikke i to etaper, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at kunne holde Egernsundbroen åben i to spor under hele renoveringen har kommunen valgt at skyde selve asfaltarbejderne omkring broen og Brovej til uge 39 og 40. Det sker for at undgå kun at have et farbart spor med trafikregulering og kødannelser til følge. Der kommer signalregulering af strækningen, mens vejarbejdet er i gang.

Ændringen af Brovej fra fire til to spor giver en mere trafiksikker vej.

Busser på omveje

Busserne har været omlagt i den første uge af arbejdet og busomlægningen vil forsætte i den periode arbejdet står på – altså til slutningen af uge 40. Så snart det viser sig muligt, kan den almindelige køreplan rulles ud med dags varsel, og det vil Sønderborg Kommune naturligvis informere om, så snart det er muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at undgå for meget kø og forsinkelser opfordrer Sønderborg Kommune folk til at køre en anden vej i hele perioden med vej- og broarbejdet, hvis det er muligt.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...