Egnens hyggeligste loppemarked hos Borgerforeningen

4. september 2014 Frivillige

Lørdag den 6. september og søndag den 7. september kl. 10.00 – 16.00  er der igen stor aktivitet på Kær Halvø.  Borgerforeningen i Sønderborg holder nemlig sit halvårlige loppemarked i Kulturhuset – Skyttehuset, på adressen Skovhuse nr. 11.

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

­- Denne gang er der også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel, siger Svend Aage Andersen, formand for aktivitetskomiteen i Borgerforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skydebrødrene trækker i arbejdstøjet i weekenden, hvor der er loppemarked i Skytte og Kulturhuset.

Skydebrødrene smider galle-uniformen og trækker i arbejdstøjet i weekenden, hvor der er loppemarked i Skytte og Kulturhuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også mulighed for gratis at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Der er dækket op på den nye flisebelægning foran Kulturhuset – Skyttehuset ud mod vejen. Hækken er fjernet, så der et godt udsyn mod lufthavnen.

  • Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen, siger Svend Aage Andersen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens arbejde og de mange forskellige aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

billede

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Samfund, Sønderborg

Aflysning af broåbning skal lette trafikken gennem Sønderborg

10. august 2022 Samfund

Nu kommer der lidt mere luft på Kong Christian Xs Bro hver eftermiddag, så længe Vejdirektoratet arbejder på Alssundbroen. Søfartsstyrelsen har netop sagt god for, at Sønderborg Kommune aflyser åbningen af Kong Christian X’s Bro klokken 15.38 på alle hverdage frem til slutningen af oktober. Det sker med virkning fra i morgen, torsdag, og det […]

Læs mere...