Egnens hyggeligste loppemarked hos Borgerforeningen

4. september 2014 Frivillige

Lørdag den 6. september og søndag den 7. september kl. 10.00 – 16.00  er der igen stor aktivitet på Kær Halvø.  Borgerforeningen i Sønderborg holder nemlig sit halvårlige loppemarked i Kulturhuset – Skyttehuset, på adressen Skovhuse nr. 11.

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

­- Denne gang er der også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel, siger Svend Aage Andersen, formand for aktivitetskomiteen i Borgerforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skydebrødrene trækker i arbejdstøjet i weekenden, hvor der er loppemarked i Skytte og Kulturhuset.

Skydebrødrene smider galle-uniformen og trækker i arbejdstøjet i weekenden, hvor der er loppemarked i Skytte og Kulturhuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også mulighed for gratis at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Der er dækket op på den nye flisebelægning foran Kulturhuset – Skyttehuset ud mod vejen. Hækken er fjernet, så der et godt udsyn mod lufthavnen.

  • Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen, siger Svend Aage Andersen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens arbejde og de mange forskellige aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

billede

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...