Egnens hyggeligste loppemarked hos Borgerforeningen

4. september 2014 Frivillige

Lørdag den 6. september og søndag den 7. september kl. 10.00 – 16.00  er der igen stor aktivitet på Kær Halvø.  Borgerforeningen i Sønderborg holder nemlig sit halvårlige loppemarked i Kulturhuset – Skyttehuset, på adressen Skovhuse nr.

Artiklen fortsætter under annoncen

11.

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

­- Denne gang er der også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så kom og gør en god handel, siger Svend Aage Andersen, formand for aktivitetskomiteen i Borgerforeningen.

Skydebrødrene trækker i arbejdstøjet i weekenden, hvor der er loppemarked i Skytte og Kulturhuset.

Skydebrødrene smider galle-uniformen og trækker i arbejdstøjet i weekenden, hvor der er loppemarked i Skytte og Kulturhuset.

Der er også mulighed for gratis at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Der er dækket op på den nye flisebelægning foran Kulturhuset – Skyttehuset ud mod vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hækken er fjernet, så der et godt udsyn mod lufthavnen.

  • Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen, siger Svend Aage Andersen.

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens arbejde og de mange forskellige aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

billede

 

 

 

 

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Sundeved

Politiet var på knallertjagt

16. april 2021 112

Torsdag lykkedes det politiet at få stoppet en 25-årig knallertkører fra Aabenraa, som i første omgang var stukket af fra patruljen. “Han blev stoppet på Mejeritoften i Blans, hvor han i sin forvirring kørte ind i politibilen – heldigvis uden at nogen kom til skade”, siger Thomas Berg fra det lokale politi. Knallertkøreren blev testet […]

Læs mere...