Egnsspillet Grænsedragning flyttes til 2021

21. april 2020 Kultur

På sit seneste møde har styregruppen for egnsspillet “Grænsedragning” vurderet, at det ikke vil være muligt at gennemføre en forestilling i år. Restriktionerne i forbindelse med Corona-pandemien vanskeliggør udendørs prøver med mange medvirkende.

“Det er en rigtig træls situation, men vi er overbeviste om, at det er det rigtige at gøre”, siger Ole Gaul Nilum, formand for Sønderjydsk Forsøgsscene, der er glad for, at Kristian Hald også til næste år vil være instruktør på “Grænsedragning”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samarbejde med instruktør Kristian Hald er det blevet besluttet, at det er det mest ansvarlige at udskyde hele forestillingen til 2021. Premieren vil foregå i juni måned 2021 i Søgårdlejrens Have med Søgård Sø som helt enestående scenebaggrund.

“Vi håber naturligvis at alle medvirkende fra i år har lyst til og mulighed for at være med igen til januar 2021, når det hele starter forfra. Der vil blive indkaldt til et nyt informations møde i uge 2 i 2021”, siger Ole Gaul Nilum i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Købte billetter – eksklusiv gebyr – til forestillingen refunderes automatisk via Billetto.

”Grænsedragning” er Sønderjydsk Forsøgsscenes bidrag til fejringen af 100-året for Genforeningen. Det er de seks sønderjyske amatørteatre, der står bag Genforeningsspillet “Grænsedragning”.

Til det stort anlagte egnsspil er der også næste år brug for cirka 85 amatørskuespillere, musikere, lyd- og scenefolk fra hele Sønderjylland.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Broager

Borgermøde om en ny cykelsti mellem Broager og Nybøl

27. oktober 2021 Politik

En ny, dobbeltrettet cykelsti mellem Nybøl og Broager er på vej, og derfor inviterer kommunen til borgermøde i Broagerhallen den 3. november klokken 17. På mødet kan man se forslaget til cykelstiens placering, stille spørgsmål og komme med input. På mødet vil der være repræsentanter fra Teknik- og Miljøudvalget, chef i Drift og Anlæg, Mette […]

Læs mere...