Elcykel hjalp Susanne Sjøholm i gang med fysik aktivitet

30. juni 2016 Augustenborg

For Susanne Sjøholm var elcyklen det helt rigtige valg, da hun efter et trafikuheld, skulle tilbage til en hverdag med mere fysisk aktivitet.

For mange utrænede cyklister kan en længere cykeltur virke uoverskuelig, især hvis der er stejle bakker, modvind, eller hvis kroppen har skavanker. En elcykel kan blive vejen frem, fordi hjælpemotoren gør det lettere og sjovere at begive sig ud på en cykeltur.

Testede en elcykel

Sådan var det også for Susanne Sjøholm, som til daglig bor i Hundslev med sin mand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Susanne Sjøholm er sikker på hun skal have en elcykel.

Susanne Sjøholm er sikker på hun skal have en elcykel.

”Jeg har førhen været meget aktiv, men på grund af min skade har det været begrænset og jeg savnede det ”,  siger Susanne Sjøholm, som nu nyder de lange cykelture på elcyklen sammen med sin mand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Susanne Sjøholm fik muligheden for at prøve en elcykel gratis i 14 dage ved Jønnes Cykler slog hun til.

Testperioden med den elektriske cykel gjorde Susanne Sjøholm endnu mere sikker – elcyklen var det helt rigtige valg for hende.

I fast rutefart til Guderup

Susanne Sjøholm valgte i foråret at investere i en elcykel og den har allerede været flittig brugt. Hun cykler ofte til Guderup for at besøge sin mor, datter og børnebørn. Elcyklen har betydet, at bilen er blevet skiftet ud, når turen går til Guderup, undtagen når børnebørnene skal med hjem på besøg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har haft min elcykel i par måneder, og jeg har bestemt ikke fortrudt. Elcyklen har givet mig en stor glæde, og det er den bedste investering, siden jeg købte en motorcykel, da jeg var 18 år ”, siger Susanne Sjøholm.

Fuld pedalkraft næste år

Susanne Sjøholm forventer at give den fuld gas på hendes elcykel, når hun næste år deltager i Cyklistforbundets store kampagne Vi Cykler til Arbejde. Her vil hun cykle fra Hundslev indtil Sønderborg Slot, hvor hun har sin daglige gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France giver forandringer for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...