Elev fra Mommark Handelskostskole hædret med Fagprøveprisen 2022

3. oktober 2022 Uddannelse
Mona Læssøe Rask og Ceciliea Poulsen. Pressefoto
Mona Læssøe Rask og Ceciliea Poulsen. Pressefoto

Fredag blev de bedste elever inden for dansk handel hædret ved Fagprøveprisen 2022 på Børsen i København.

Blandt prismodtagerne var Ceciliea Poulsen, udlært hos PensoPay, som fik en flot andenplads blandt eleverne på handelsuddannelsen og 20.000 kr. Med for at overvære prisoverrækkelsen var Ceciliea Poulsens underviser, Mona Læssøe Rask, fra Mommark Handelskostskole.

Hvert år laver elever på handelsuddannelsen og detailhandelsuddannelsen en fagprøve som afslutning på deres uddannelse. Nogle elevers fagprøver skiller sig særligt ud ved at være af særlig høj faglighed, originale i deres problemløsninger eller fange tidens tendenser, skriver handelsskolen.

Priskomiteen har i år haft særligt fokus på bæredygtighed i bred forstand, herunder bæredygtige sociale- og miljømæssige tiltag og udviklingstendenser.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...