Elev på Humlehøj-Skolen smittet med Corona

27. august 2020 COVID-19

En elev i 8. klasse på Humlehøj-Skolen er onsdag den 26. august testet positiv for Corona.

Det har betydet, at 31 elever og 2 lærere på Humlehøj-Skolen er hjemsendt samme dag. Det er sket for at få testet de 33 personer og undgå yderligere smittespredning.

“Da vi fik beskeden, fik vi travlt, for det var jo en helt ny situation for os. Heldigvis fik vi god og hurtig hjælp fra Sønderborg Kommunes hygiejnekonsulent, så vi sikrede os, at skolen fulgte alle de retningslinjer, der er, når en elev på skolen er testet positiv for Corona”, siger Dorthe Vilbæk, konstitueret skoleleder på Humlehøj-Skolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kammeraterne og lærerne, der har været i tæt kontakt med eleven, blev orienteret sidst på skoledagen og derefter sendt hjem. Det er hovedsagligt elever i 8. årgang. Alle skolens forældre er via Aula informeret om situationen.

“Det har selvfølgelig fyldt en del for de elever, der nu er sendt hjem, men de har tacklet det godt, og vores personale har taget god vare på dem. Det vil de også gøre med alle de elever, der kommer i skole torsdag”, siger Dorthe Vilbæk

Resten af Humlehøj-Skolens elever kan indtil videre fortsætte med deres normale skolegang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommunes sundhedsberedskab følger sammen med skolen udviklingen tæt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...