Ellen Trane Nørby er glad for flere statslige arbejdspladser i Augustenborg

17. januar 2018 Augustenborg

Sønderborg kommune blev den store vinder ved første udflytning af statslige arbejdspladser, med anden runde i dag styrkes  flyttes yderligere 20 arbejdspladser til Augustenborg, når en del af Statens IT flytter ind.

”Udflytningen af Landbrugsstyrelsen til Augustenborg har været en succes og jeg er glad for at regeringen igen kigger mod Sønderborg og placerer en del af Statens IT i de flotte omgivelser på Augustenborg Slot”, siger  Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

Ellen Trane Nørby er glad for, der igen flyttes statslige arbejdspladser til Augustenborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Bedre Balance II etablerer regeringen samlet mere end 4.000 arbejdspladser rundt i hele Danmark, for at sikre udvikling og gode jobmuligheder i hele Danmark.

”Skal vores lokale virksomheder kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft, er det også nødvendigt at der er job til ens ægtefælle samt at der er stærke faglige miljøer. Derfor er jeg også glad for at en lokal virksomhed som Danfoss bakker op om regeringens udflytning af statslige arbejdspladser, for det har en stor betydning for vores lokalområde”, siger Ellen Trane Nørby.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...