Ellen Trane Nørby tordner over regeringen flytter en vicedirektør fra Augustenborg

1. december 2019 Augustenborg

Når S-regeringen misinformerer Folketinget om antallet af ansøgere til stillingen som vicedirektør i Landbrugsstyrelsen på Augustenborg og lader stillingen flytte tilbage til København, så viser det, at Danmark mangler en regering, der vil et Danmark i balance – og kæmper for det.

Det mener Venstres Ellen Trane Nørby, der som minister i Løkke-regeringen selv stod i spidsen for udflytninger af statslige styrelser.

“Udflytning af statslige arbejdspladser virker. Vi skaber stærke faglige miljøer og arbejdspladser til højtuddannede over hele Danmark. Og vi gør op med at statslige job til højtuddannede skal koncentreres om de to-tre største byer i Danmark. Derfor gennemførte Venstre som regering udflytninger af 8000 arbejdspladser”, siger Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har selv som minister stået for udflytning af arbejdspladser. Og der er udfordringer i starten. Men dem handler man jo på og løser, hvis man vil udflytningen”, siger hun videre og tilføjer:

“Den her sag viser, at med en S-regering ved roret, går der ikke ret længe, udflytningen bliver udvandet. Danmark mangler en regering, der VIL udflytningen og priroriterer hele Danmark. Derfor kommer jeg og Venstre til at forfølge denne sag og andre udflytninger nidkært. For vi mener det, når vi som regering sagde, vi vil have et Danmark i balance”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. maj 2022 Kultur, Gråsten

Lørdag åbnes kunstudstillingen Kunst i Gråsten ’22 i Den Røde Lade

20. maj 2022 Kultur

Lørdag eftermiddag klokken 15 holder Flensborgs overborgmester Simone Lange åbningstale i Den Røde Lade ved Gråsten Landbrugsskole, hvor Flensborg Fjords Kunst- & Kulturforening har fernisering på udstillingen Kunst i Gråsten ’22. I eftermiddagstimerne spiller Angelika Arft og Birgitte Schöder jazz- og folkmusik. “Der er 39 udstillere, som har fået deres værker med og det er […]

Læs mere...