Ellen Trane Nørby: Udflytning af statsjobs giver bedre balance

1. oktober 2015 Augustenborg

På baggrund af regeringens udflytning af statslige arbejdspladser siger Venstre lokale folketingsmedlem og minister, Ellen Trane Nørby følgende:

Ellen Trane Nørby fortæller, det er vigtigt at finde såkaldte ægtefællejob, når styrelserne kommer til Augustenborg.

Ellen Trane Nørby fortæller, det er vigtigt at finde såkaldte ægtefællejob, når styrelserne kommer til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med regeringens plan for udflytning af de statslige arbejdspladser sker der en bedre fordeling over hele landet. Syd- og Sønderjylland tilføres betydelige institutioner, og det glæder mig at størstedelen af Natur- og Erhvervsstyrelsen og dele af Styrelsen for Vand og Naturforvaltning flyttes til Augustenborg. Udflytningen sker i en form, hvor de statslige arbejdspladser er med til at understøtte stærke vidensklynger rundt i landet. Regeringens plan er ambitiøs og den understøtter et Danmark i bedre balance”, siger Ellen Trane Nørby og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med udflytningen af de statslige arbejdspladser får private virksomheder også bedre mulighed for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, når der bliver bedre muligheder for, at der også er et job til ægtefællen. Jeg forventer, at kommunerne og lokalsamfundene tager godt imod de tilflyttere, der nu kommer til området. Det er en af forudsætningerne for en vellykket udflytning”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...