Emma Heuck håber på en plads i X Factor

15. juni 2019 Kultur

Lørdag er dagen, hvor håbefulde sangere fra Sønderborg-området kan forsøge at blive en del af den næste udgave af X Factor.

X Factor holder nemlig audition ved Rønhaveplads, hvor alle og enhver kan komme og prøve lykken som sanger og måske nå berømmelsen tinde.

“Vi har haft nogle indenfor hele tiden og vi begyndte klokken 10”, siger Lasse Witt, som er en del af teamet bag X Factor. Hvis man vil være med, så henvender man sig bare i X Factor-teltet – og efter lidt ventetid skal man indenfor i et lånt butikslokale og synge.

“Det vil være rigtigt dejligt, hvis vi finder nogle virkeligt talentfulde sangere her i Sønderborg. Der er jo dygtige mennesker alle steder og ikke kun i de store byer”, siger Lasse Witt til SønderborgNYT.

En af dem, der var inde og synge, er Emma Heuck fra Sønderborg.

“Jeg tager chancen, fordi både min mor og mine venner siger, jeg har en god chance for at nå et stykke i konkurrencen”, siger Emma Heuck til SønderborgNYT.

Deltagernes sang bliver optaget med kamera.

“I august skriver vi til dem og fortæller, om vi gerne vil se dem igen eller om vi ikke vil”, siger Lasse Witt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vidste Emma Heuck, inden hun sang.

“Og nu går jeg hjem og venter”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...