Emma Heuck håber på en plads i X Factor

15. juni 2019 Kultur

Lørdag er dagen, hvor håbefulde sangere fra Sønderborg-området kan forsøge at blive en del af den næste udgave af X Factor.

X Factor holder nemlig audition ved Rønhaveplads, hvor alle og enhver kan komme og prøve lykken som sanger og måske nå berømmelsen tinde.

“Vi har haft nogle indenfor hele tiden og vi begyndte klokken 10”, siger Lasse Witt, som er en del af teamet bag X Factor. Hvis man vil være med, så henvender man sig bare i X Factor-teltet – og efter lidt ventetid skal man indenfor i et lånt butikslokale og synge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det vil være rigtigt dejligt, hvis vi finder nogle virkeligt talentfulde sangere her i Sønderborg. Der er jo dygtige mennesker alle steder og ikke kun i de store byer”, siger Lasse Witt til SønderborgNYT.

En af dem, der var inde og synge, er Emma Heuck fra Sønderborg.

“Jeg tager chancen, fordi både min mor og mine venner siger, jeg har en god chance for at nå et stykke i konkurrencen”, siger Emma Heuck til SønderborgNYT.

Deltagernes sang bliver optaget med kamera.

“I august skriver vi til dem og fortæller, om vi gerne vil se dem igen eller om vi ikke vil”, siger Lasse Witt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vidste Emma Heuck, inden hun sang.

“Og nu går jeg hjem og venter”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...