En af Sønderborgs boksere tabte – en anden kom ikke kamp

20. januar 2019 Kultur

Sønderborg Amatør Bokse Klub fik kun en bokser i kamp ved JM i Aarhus i dag, søndag,, og det var Mads Emil Sandholt, Han tabte desværre sin indlennede kamp til en Christian Winther fra AK Jyden, Aalborg.

Mads Emil Sandholdt bokser ellers rigtig godt, men springet fra at bokse to minutters-omgange til omgange på tre minutter tager kræfter, det sidste minut i hver omgang kan mærkes og vores bokser gik meget ned i tempo og modtog desværre for mange træffere”, siger træner Johnny Dehnfeld til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oliver Clausen kom ikke i kamp, fordi hans modstander ikke kunne holde vægten.

“Modstanderen blev vejet ind til 53 kilo altså fire kilo for meget til vægtklassen. De overskydende kilo kommer ikke på et par dage, så jeg har givet trænerne fra IK Semper Haderslev en ordenlig overhaling – for det er lige sådan noget det er med til at ødelægge vores sport”, siger Sønderborgtræneren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Sport, Nordborg

Egen UI er superklar til sæsonstarten på lørdag

22. marts 2023 Sport

Egen UI har haft en fremragende forberedelse til den kommende halvsæson i Jyllandsserie 2. Med opstart midt januar i de sure vinterkolde aftener og en uges træningsophold i Tyrkiet i slutningen af februar med mange træningspas på fine græsbaner. Mange fine resultater i træningskampene og et par spændende tilgange. Sidst men ikke mindst – et […]

Læs mere...