En af Sønderborgs boksere tabte – en anden kom ikke kamp

20. januar 2019 Kultur

Sønderborg Amatør Bokse Klub fik kun en bokser i kamp ved JM i Aarhus i dag, søndag,, og det var Mads Emil Sandholt, Han tabte desværre sin indlennede kamp til en Christian Winther fra AK Jyden, Aalborg.

Mads Emil Sandholdt bokser ellers rigtig godt, men springet fra at bokse to minutters-omgange til omgange på tre minutter tager kræfter, det sidste minut i hver omgang kan mærkes og vores bokser gik meget ned i tempo og modtog desværre for mange træffere”, siger træner Johnny Dehnfeld til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oliver Clausen kom ikke i kamp, fordi hans modstander ikke kunne holde vægten.

“Modstanderen blev vejet ind til 53 kilo altså fire kilo for meget til vægtklassen. De overskydende kilo kommer ikke på et par dage, så jeg har givet trænerne fra IK Semper Haderslev en ordenlig overhaling – for det er lige sådan noget det er med til at ødelægge vores sport”, siger Sønderborgtræneren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sydals

Kæmpe solcelleanlæg på vej til Sydals

14. april 2021 Erhverv

Clean Energy Advisors ApS ønsker at bygge en 37 hektar stor solcellepark mellem Tandslet og Lysabild. Når solcellerne er installeret, vil 62 procent af ProjectZeros målsætning for solcellekapacitet i Roadmap 2025 være nået. Parken på Sydals bliver med en kapacitet på 39 MW – installeret effekt – kommunens største, idet Glansager/Vollerup er på 25 MW. […]

Læs mere...