En fortryllende Januarfrokost

25. januar 2015 Frivillige

Når kalenderen viser at årstiden er vinter og kalendermåneden er Januar, så kommer tiden til Blæksprutternes årlige frokost, Januarfrokosten. Dette er en begivenhed alle blækkerne ser frem til hele året, det er også begivenheden, de snakker om i tiden frem til næste Januarfrokost. Som det måske kan forståes, så er frokosten en stor ting for blækkerne, så derfor var forventningerne til dette års frokost store.

Lad os blot slå fast med det samme, der var ingen der blev skuffede, tværtimod. Frokosten var sat til at skulle starte kl. 18.00, men allerede 17.58, erklærede Blæksprutternes daglige leder, OleIMG_3334-2 Stolberg frokosten for startet. Som noget nyt i år, skulle blækkerne ikke kun underholde sig hinanden imellem, i år havde Ole Stolberg hyret Den Tryllende Kok, Henning Nielsen, kendt fra tv-showet Danmark har talent.

Dette skulle hurtigt vise sig at være en kæmpe succes, flere af de kvindelige frokostdeltagere, lo så tårende piblede ned af kinderne, da denIMG_3363 sønderjydske
tryllekunstner blandede standup og tryllekunst.

Udover tryllekunst, bestod Januarfrokosten selvfølgelig også af god mad, den efterhånden traditionelle pakkeleg, samt det ligeså traditionel lotteri, med mange lækre præmier, venligst sponsoreret af de lokale butikker og virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

En hyggelig aften med god mad, samt masser af gode grin, kunne blækkerne efter små fire timer, sætte kursen hjem ad de glatte veje, belæssede med gevinster fra pakkeleg og lotteriet, samt med store smil klæbet fast til ansiget.

Mon ikke det store samtale emne hos Blæksprutterne de næste par uger, vil være den forrygende Januarfrokost?

 

Se billederne fra en fortryllende aften HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Erhverv, REGIONALT

Thue Hvorslev bliver ny administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland

30. november 2022 Erhverv

Region Syddanmark ansætter pr. 1. januar Thue Hvorslev som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, der omfatter sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Thue Hvorslev er kommer fra en stilling som hospitalschef på Dansk Gigthospital. Her har han siden 2011 haft hovedansvaret for blandt andet hospitalets samlede drift, økonomi og udvikling. I sit nye job, […]

Læs mere...