En fortryllende Januarfrokost

25. januar 2015 Frivillige

Når kalenderen viser at årstiden er vinter og kalendermåneden er Januar, så kommer tiden til Blæksprutternes årlige frokost, Januarfrokosten. Dette er en begivenhed alle blækkerne ser frem til hele året, det er også begivenheden, de snakker om i tiden frem til næste Januarfrokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som det måske kan forståes, så er frokosten en stor ting for blækkerne, så derfor var forventningerne til dette års frokost store.

Lad os blot slå fast med det samme, der var ingen der blev skuffede, tværtimod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frokosten var sat til at skulle starte kl. 18.00, men allerede 17.58, erklærede Blæksprutternes daglige leder, OleIMG_3334-2 Stolberg frokosten for startet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som noget nyt i år, skulle blækkerne ikke kun underholde sig hinanden imellem, i år havde Ole Stolberg hyret Den Tryllende Kok, Henning Nielsen, kendt fra tv-showet Danmark har talent.

Dette skulle hurtigt vise sig at være en kæmpe succes, flere af de kvindelige frokostdeltagere, lo så tårende piblede ned af kinderne, da denIMG_3363 sønderjydske
tryllekunstner blandede standup og tryllekunst.

Udover tryllekunst, bestod Januarfrokosten selvfølgelig også af god mad, den efterhånden traditionelle pakkeleg, samt det ligeså traditionel lotteri, med mange lækre præmier, venligst sponsoreret af de lokale butikker og virksomheder.

En hyggelig aften med god mad, samt masser af gode grin, kunne blækkerne efter små fire timer, sætte kursen hjem ad de glatte veje, belæssede med gevinster fra pakkeleg og lotteriet, samt med store smil klæbet fast til ansiget.

Mon ikke det store samtale emne hos Blæksprutterne de næste par uger, vil være den forrygende Januarfrokost?

 

Se billederne fra en fortryllende aften HER

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...