En hårrodsanalyse fortæller straks hvordan du og din krop har det

7. maj 2018 Samfund

Kinesiolog Frank Lange har nu mulighed for at give dig et meget præcist billede af, hvordan du og din krop har det. Og det kan han ved at trække nogle få hår ud af din hovedbund og analysere dem.

“Det tager blot et kvarter, så kommer svaret på scanningen af hårrødderne, der har alle oplysningerne i sig”, siger Frank Lange til SønderborgNYT.  Artiklen fortsætter under annoncen

sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2018/05/frank-lange–219×300.jpg” alt=”” width=”219″ height=”300″ />

“Sammen med klienten laver jeg en 90-dages plan for eventuelle ændringer af kosten, kosttilskud og livsstilsændringer”, siger Frank Lange, der har fokus på det hele menneske. Når klienten har fulgt en plan gennem tre måneder, så kan der laves en ny analyse, hvor resultatet straks kan ses.

“Meget af alt det, som vores krop har brug for, det findes i planter, og jeg er stemt for, at vi bruger det, der er i naturen og ikke blot køber alt det, der er kemisk fremstillet”, siger Frank Lange. Målet er at opnå ernæringsmæssig balance.

Han fortæller også sine klienter, hvor de kan købe for eksempel kosttilskud og vitaminer.

“Jeg hjælper med det, fordi de skal have det, der virker bedst og ikke koster mere end nødvendigt”.

Frank Lange synes, det er en rigtig god ting, at en simpel håranalyse kan give rigtigt mange svar.

“Og allerbedst er, at svarene kommer på computeren i en skemaform, hvor løsningerne på eventuelle problemer er med. Det er også en styrke, at det er en analyse – og ikke blot et skøn”, siger Frank Lange. Lige så godt er det, at vejen til bedre velvære ligger i det, som vi spiser og drikker – eller i det vi ikke spiser eller drikker.

Du kan læse mere om Frank Lange på kruselange.dk – hvor du også kan skrive en besked, hvis du gerne vil kontaktes.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk