En heldig læser kan vinde to billetter til Jan Gintbergs show i Alsion

27. august 2021 Kultur

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage! Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Jan Gintbergs nye show, Død eller Leende, rejser i efteråret ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné. 1. oktober parkerer han krikken uden for Koncertsalen Alsion.

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegie-blindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra drama-interessante forhold mellem dem med og dem uden.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT og All Things Live giver nu en heldig læser mulighed for at vinde to billetter til showet i Koncertsalen Alsion 1. oktober.

Svar rigtigt på spørgsmålet, og du deltager i konkurrencen.

Jan Gintberg bruger ofte til sin fortid som landmand i sine vittigheder. Hvilken landbrugsskole er han uddannet fra?

  1. Gråsten
  2. Kalø
  3. Bygholm

Send dit svar i en mail til ole@sonderborgnyt.dk – vinderen trækkes fredag aften klokken 23.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...