En iskold Strandpromenade

6. januar 2016 Samfund

_H0A3902De seneste dages hårde sydøstenvind har givet anledning til en hel del bølgeskvulp i Sønderborg Bugt. Det i sig selv har været et flot syn for de forbipasserende. Efter at Kong Vinter har meldt sin ankomst med frost og kulde, er der nu kommet en ny seværdighed langs strandpromenaden. Der har lagt sig et solidt panser af is langs det meste af strandpromenaden startende fra omkring fluepapiret og næsten helt hen til lystbådehavnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mange sønderborgensere der onsdag har taget turen langs vandet for at nyde solen, har således også fået lejlighed til at nyde et flot naturfænomen, som vi har Kong Vinter at takke for.

SønderborgNYTs fotograf tog en tur med kameraet under armen. Med sig fik han en omgang skønne billeder, som du kan se ved at følge billedlinket.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...