Endnu et nederlag til SønderjyskEs håndboldherrer – denne gang til stærke BSH

Andreas Lang. Pressefoto
8. oktober 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

I lørdagens kamp i Broager Sparekasse Skansen mod Bjerringbro-Silkeborg, BSH, skulle SønderjyskEs håndboldherrer forsøge at rette op på de seneste kampes dårlige resultater ved at hente point mod et BSH-hold, som de normalt har svært ved at få point imod.

Det lykkedes slet ikke efter et slutresultat på 19-31 efter 12-14 ved pausen, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

I det første 30 minutter var SønderjyskE rigtig godt med –  især båret frem af en fantastisk god defensiv, der både dæmmede op for indspil til stregen, men også havde held med parader og til at hjælpe Kasper Larsen i målet.

SønderjyskE var foran gennem en stor del af 1. halvleg med den største føring på 8-5 efter godt 17 minutter. Derefter brænder de et par skud og BSH var desværre kyniske nok til at udnytte det til en række nemme scoringer – først til 8-8 og derefter var det SønderjyskE, der måtte halse lidt bagefter. Stillingen ved pausen lød på 12-14 på trods af en række brændte muligheder.

At spillerne giver sig til det sidste blev godt illustreret af Tobias Møller, der kastede sig efter en ellers tabt bold og formåede at få den i mål til 12-13.

Starten på de sidste 30 minutter var et studie i, hvordan man i løbet af få minutter kan tabe en ellers fin indsats på gulvet. SønderjyskE startede med at brænde de første mange chancer og pludselig havde stillingen ændret sig til 12-20, inden SønderjyskE fik gang i scoringen i anden halvleg efter knap 10 minutter. Først efter 13 minutter fik de igen bolden i kassen til 14-23 og da var kampen selvfølgelig afgjort.

Det hele endte med et klart nederlag på 19-31 og en SønderjyskE-scoringsprocent på 45 og det er naturligvis ikke godt nok til point.

Skal der tages noget positivt med fra kampen så er det, at SønderjyskE trods alt kommer frem til gode muligheder. Nu skal der arbejdes hårdt både på træningsbanen, men også mentalt for at forbedre holdet og formå at få kampene og resultaterne til at den rigtige vej.

Skuffelsen over resultatet lyste også ud af øjnene på Andreas Lang efter kampen

”Jeg synes, vi spiller en OK første halvleg og vi føler egentlig at vi er godt med. Fra starten af 2. halvleg punkterer kampen lynhurtigt og så gør vi det svært for os selv, fordi vi skyder for dårligt og derfor taber vi så stort, som vi gør”, siger han.

SønderjyskE: Nicolaj Jørgensen 4, Tobias Møller 4, Jacob Bagersted 3, Andreas Lang 3, Rune Sørensen 1, Oliver Eggert 1, Magnus Holpert 1, Sebastian Augustinussen 1, Kristian Stranden 1.

Bjerringbro-Silkeborg: Nikolaj Øris 6, Mads Lenbroch 5, Rasmus Lauge 5, Ludvig Hallbäck 3, Peter Balling 3, Alexander Lyngaard 3, Victor Ilsøe 2, Patrick Boldsen 2, William Bogojevic 1, Magnus Rahbek 1.