Er der flere som synes et lokalt hospice er en god idé?

19. marts 2019 Augustenborg

Bruno Clausen, der er kendt fra Alsisk Parti og Ældrerådet synes, det giver rigtigt meget mening, hvis der kommer et Hospice på Als eller et andet sted i Sønderborg Kommune.

“Der ligger et hospice i Haderslev, men det er langt herfra, så jeg synes, vi skal gøre en indsats for, at der bliver lavet et lokalt hospice”, siger Bruno Clausen til SønderborgNYT.

Bruno Clausen mener, det er hårdt for pårørende at tage den lange tur til Haderslev – og at flere kan være bekymrede for, om de når frem i tide, hvis de pludselig bliver ringet op fra hospicepersonalet, som siger, at tiden er kommet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemandingen har han tænkt over.

“Hvis der kan trækkes på de kommunale sygeplejersker, som kører i hjemmeplejen og der tilknyttes et par af de lokale læger, så er vi nået langt, Til at våge over de mennesker, der er indlagt, skal der være frivillige, fordi de har hjertet med i det, som de laver”, siger han.

Bruno Clausen vil gerne høre fra andre, som synes, at ideen er god.

“Og når vi er en lille gruppe, så kan vi gå i gang med at arbejde for at få et hospice her i vores eget område”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesserede kan sende en mail til Bruno Clausen på mail: alsiskparti@mail.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Politik, Gråsten

Nu skal der laves en bystrategi for Gråsten, Rinkenæs og Egernsund

19. oktober 2021 Politik

Sønderborg Kommune tager fat på sin femte bystrategi og denne gang er det borgerne i Gråsten, Rinkenæs og Egernsund, der inviteres til at deltage i arbejdet med at definere deres byområdes identitet og potentiale – og udpege den fremtidige retning for byområdets udvikling. Kommunen forsøger på flere forskellige måder at få input fra borgerne: Det […]

Læs mere...