Er det dig der laver Tour de France-plakaten?

3. maj 2021 Kultur

Det er en tradition, at der til hvert Tour de France bliver designet en unik plakat. Årets plakat bliver afsløret til rutepræsentationen i Paris i oktober måned 2021, hvor vinderen af plakatkonkurrencen kommer med til afsløringen i Frankrigs smukke hovedstad, skriver Le Tour Copenhagen.

Skal det være dig og dit bud på en plakat, som vinder?

Dit bud på en plakat skal symbolisere hele årets løb. Og med den danske start på løbet kunne det være oplagt, at tematisk kombinere Frankrig med Danmark. Det er vigtigt, at plakatdesignet ikke kun repræsenterer en enkelt by eller region, men afspejler hele løbet for eksempel gennem dets kendetegn som den gule trøje, folkefesten eller noget helt tredje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Plakaten vil blive brugt i mange forskellige Tour de France-sammenhænge.

Vinderen af plakatkonkurrencen vinder en tur til Paris, hvor vinderen vil deltage i præsentationen af hele ruten for 2022. Her bliver årets plakat også offentliggjort overfor hele Tour-familien og verdenspressen. Touren betaler flybillet og hotelophold for vinderen og der venter også en superspændende VIP-oplevelse i forbindelse med de danske Tour de France-etaper 1-3 juli, hvor man kommer helt tæt på verdens største cykelløb – du kan læse mere her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...