Er det kommunens rotter der er i Restaurant Sundhalle?

14. september 2016 Erhverv

Når Restaurant Sundhalle har været rottefri i to døgn – og hele stedet er desinficeret – må der serveres mad igen. Restauratør Eva Iversen forventer ifølge TV Syd, at det bliver i næste uge.

Sønderborg Kommune bad Fødevarestyrelsen om at kigge efter rotter på Restaurant Sundhalle på Sundgade i Sønderborg. Der blev fundet rotter , så restaurantens køkken lukkede fredag.

Nu sender ejeren af den bygning, hvor restauranten ligger, problemet tilbage til kommunen. Han mener, at rotterne kommer fra kommunens grund.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg snakkede med fiskerne herhenne. De siger, der er rotter her om natten. De begynder jo tidligt, så der kan de se rotter, der vandrer. Det er fordi rotterne kommer fra brandtomten – den er ikke længere”, siger restaurantbygningens ejer, Arne Paulsen, til TV SYD.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget lover, at sagen bliver undersøgt og er der rotter, så bliver der handlet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...