Er det kommunens rotter der er i Restaurant Sundhalle?

14. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Når Restaurant Sundhalle har været rottefri i to døgn – og hele stedet er desinficeret – må der serveres mad igen. Restauratør Eva Iversen forventer ifølge TV Syd, at det bliver i næste uge.

Sønderborg Kommune bad Fødevarestyrelsen om at kigge efter rotter på Restaurant Sundhalle på Sundgade i Sønderborg. Der blev fundet rotter , så restaurantens køkken lukkede fredag.

Nu sender ejeren af den bygning, hvor restauranten ligger, problemet tilbage til kommunen. Han mener, at rotterne kommer fra kommunens grund.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg snakkede med fiskerne herhenne. De siger, der er rotter her om natten. De begynder jo tidligt, så der kan de se rotter, der vandrer. Det er fordi rotterne kommer fra brandtomten – den er ikke længere”, siger restaurantbygningens ejer, Arne Paulsen, til TV SYD.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget lover, at sagen bliver undersøgt og er der rotter, så bliver der handlet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...