Er du i gang med en opfindelse – så kom til Opfinderaften på Ellegaardvej

14. maj 2018 Erhverv

Går du rundt med en god idé eller en opfindelse, som du gerne vil have gode råd og vejledning til at komme videre med, så kom til Opfinderaften hos Sønderborg Iværksætter Service på Ellegaardvej i Sønderborg torsdag  kl. 17.

Martin Kunzendorf fra Opfinderrådgivningen er ledsaget af kollegerne Niclas Skov Lindbæk og Rasmus Bjerring Offersen, der begge er erfarne opfinderrådgivere, der kan hjælpe dig med at realisere din opfindelse eller idé.

I løbet af opfinderaftenen har du mulighed for en fortrolig en-til-en dialog med opfinderrådgiverne om din idés tekniske og/eller kommercielle potentiale samt evt. muligheder for at beskyttelse din idé.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opfinderrådgivningens primære opgave er at sikre licensaftaler mellem borgere og eksisterende virksomheder, men enhver idé med markedsmulighed fortjener den bedste forretningsmodel. Det er ikke ualmindeligt, at folk via rådgivningen finder ud af, at de gerne vil være iværksættere.

”Så kig forbi Sønderborg Iværksætter Service, hvor vi er klar til at give dig de rette råd til at komme videre med din idé eller opfindelse. Uanset om den er af teknisk karakter, om det er en service eller noget helt andet, der kan skabe værdi for mennesker”, siger Martin Kunzendorf i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opfinderaftenen henvender sig til folk med gode ideer, opfindere, iværksættere og entreprenante personer.


Du kan TILMELDE DIG HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...