Erhvervsakademiets rektor har fået Dannebrogsordenens Ridderkors

17. december 2020 Samfund
Henrik Larsen og Johanne Gregersen
Henrik Larsen og Johanne Gregersen

Rektor på Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg og Sønderborg Henrik Larsen har netop modtaget Dannebrogordenens Ridderkors.

Det er bestyrelsen på Erhvervsakademi SydVest som har indstillet Henrik Larsen til ridderkorset som anerkendelse for en stor indsats for Erhvervsakademi SydVest og for staten.

”Vi er glade for og meget stolte over, at Henrik Larsen er blevet tildelt denne hæder, som han i den grad fortjener. Henrik Larsen har været med hele vejen siden Erhvervsakademi SydVests opstart i 2008 og til nu, hvor akademiet er dobbelt størrelse”, siger bestyrelsesformand Johanne Gregersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han er meget aktiv og gør en stor indsats for Erhvervsakademi SydVest blandt andet som formand for rektorkollegiet i Esbjerg. Jeg synes det er utrolig dejlig, at vi også i erhvervsakademiverden kan få tildelt en hæder som denne”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...