Erhvervsakademiets rektor har fået Dannebrogsordenens Ridderkors

Henrik Larsen og Johanne Gregersen
Henrik Larsen og Johanne Gregersen
17. december 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Rektor på Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg og Sønderborg Henrik Larsen har netop modtaget Dannebrogordenens Ridderkors.

Det er bestyrelsen på Erhvervsakademi SydVest som har indstillet Henrik Larsen til ridderkorset som anerkendelse for en stor indsats for Erhvervsakademi SydVest og for staten.

”Vi er glade for og meget stolte over, at Henrik Larsen er blevet tildelt denne hæder, som han i den grad fortjener. Henrik Larsen har været med hele vejen siden Erhvervsakademi SydVests opstart i 2008 og til nu, hvor akademiet er dobbelt størrelse”, siger bestyrelsesformand Johanne Gregersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han er meget aktiv og gør en stor indsats for Erhvervsakademi SydVest blandt andet som formand for rektorkollegiet i Esbjerg. Jeg synes det er utrolig dejlig, at vi også i erhvervsakademiverden kan få tildelt en hæder som denne”.

 

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...