Erhvervsaktive Torben Lunn fylder 75 år

23. januar 2020 Samfund

Den 3. februar fylder Torben Lunn fra A/S Lunn 75 år.

Med en opvækst i København og skolegang på Krebs’ Skole, Frederiksberg og Øster Søgades gymnasier lå det i kortene, at Torben Lunn, som den ældste af tre børn, skulle fortsætte i familiens fodspor og blive læge. Men efter at have læst medicin i nogle år droppede han ud af universitetet for at tage en læreruddannelse. Folkeskolen fik dog aldrig glæde af hans evner. Det gjorde til gengæld erhvervslivet, hvor det ”at få mennesker til at virke” er det, Torben brænder for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første stop på erhvervskarrieren var som leder af en ungdomspension i Gladsaxe, hvorefter rejsen fortsatte til jobbet som ungdomsskoleinspektør på Møn. Efter seks år gik turen mod nord til jobbet som forstander på Haslev Efterskole, skriver konsulentvirksomheden A/S Lunn.

Efter ni år i skoleverdenen kom Torben Lunn til Rockwool-koncernen, hvor han i flere år var personalechef. Herfra fulgte en ledende position i Institut for Karriereudvikling A/S med ansvar for Jylland/Fyn, og i den forbindelse flyttede familien til Skanderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torben Lunn fik foden under eget bord, da han i 1994 etablerede konsulentvirksomheden A/S Lunn og var blandt pionererne indenfor outplacement med afdelinger i København og Aarhus.

For knap to år siden flyttede Torben Lunn til Sønderborg og med hovedkontor på Alsion, hvor han stadig er erhvervsaktiv på fuld tid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk