Erhvervskonsulenten er køreklar

22. januar 2015 Erhverv

“Jeg er klar til at rykke ud og hjælpe små og mellemstore virksomheder, der har brug for konsulentrådgivning”, siger Petter Astrup til SønderborgNyt.

Erhvervskonsulenten drives af Petter Astrup, som har mange års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen – de sidste 20 år som rådgiver i arbejdsgivereorganisationer.

Erhvervskonsulenten drives af Petter Astrup, som har mange års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen – de seneste 20 år som rådgiver i arbejdsgivereorganisationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Petter Astrup ved fra sine mange år som konsulent hos bl.a. BYG, at især små og mellemstore virksomheder kan have af gavn af en professionel sparringspartner, der kan gøre det lettere at drive virksomheden.

“Jeg kan hjælpe ejerne til at få mere styr på tingene, så de ikke falder i de mange huller, der er på vejen som selvstændig og det betyder, at ejerne kan fokusere på det, som de brænder for og er gode til”, siger Petter Astrup.

Iværksættere, der tager springet, har det med at være helt og aldeles fokuseret på selve ideen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men der er jo også en del lovgivning, kvavlitetssikring, APV, overenskomster, sygefravær blandt medarbejdere, ansættelser og afskedigelser”, siger Petter Astrup.

Det er helt op til dig, om du tror, du har styr på det hele og tør tage chancen for, at det er rigtigt – eller om du vil sikre dig, at alt er, som det skal være.

Viden er mere sikkert en tro.

Læs mere på Erhvervskonsulenten

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk