Erhvervsmanden Jesper Schack hædres med pris for Tour de France-indsats

26. marts 2019 Erhverv

Sønderborg Handel uddelte tirsdag aften INITA-prisen til erhvervsmanden Jesper Schack for hans store og engagerede arbejde i at få Tour de France til Sønderborg i 2021.

”Med stor viden, engagement og indsats har han været kraftigt medvirkende til, at vi i 2021 for alvor kan sætte Sønderborg på kortet – også langt ud over vores grænser. Som den erhvervsmand og ildsjæl han er, så er det en stor glæde at kunne overrække dette års INITA-pris til Jesper Schack”, sagde formanden for Sønderborg Handel Rikke Torré.

Artiklen fortsætter under annoncen

INITA-prisen gives til en person, forening eller virksomhed, som har taget et særligt initiativ og vist vilje til at gøre noget til gavn for byens erhvervs- og handelsliv eller gjort byen kendt ud over lokalområdet og sidste år gik prisen til Peter og Anita Matthiesen, som står bag det nye biografcenter i Borgen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...