Erhvervstræf – en vej til øget dialog

20. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd arbejder sammen for at skabe det bedste erhvervsklima i Danmark. Den 21. marts er alle virksomheder i Sønderborg-området inviteret til Erhvervstræf 2017 for at gøre status over erhvervsudviklingen. Der er sat mange nye initiativer i søen, men den løbende dialog med erhvervslivet er vigtig for at holde fast i den positive udvikling.

”Der sker mange positive ting, men vi skal som myndighed og virksomheder blive ved med at være i konstruktiv dialog, så vi sammen kan skabe den bedste kommune at drive virksomhed i”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomhederne har foreløbigt kvitteret for samarbejdet ved, at over 100 virksomheder allerede er forhåndstilmeldte. Den egentlige invitation med program sendes mandag. Sønderborg Vækstråd er glade for, at så mange allerede er forhåndstilmeldte. Det er vigtigt for at kunne fastholde den positive erhvervsudvikling.

”Hvis virksomhederne har en ambition om, at politikerne skal kæmpe om deres gunst i et valgår, er det vigtigt at komme til sådan et arrangement. Det er en af de måder, hvor vi kan gøre vores indflydelse gældende”, siger Henrik J. Enderlein, formand for Sønderborg Vækstråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Erhvervstræf er den 21. marts kl. 16.15 på Comwell Sønderborg.

Hvis din virksomhed ikke har modtaget en invitation, kan du kontakte seniorkonsulent i Sønderborg Vækstråd Stefan Schou på stks@sonderborg.dk eller 2387 9090.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...