Erhvervsudvalget fik en status fra Vækstrådet

17. april 2015 Erhverv

Sønderborg Vækstråd har netop sendt en rapport over det første kvartal til Erhvervsudvalget og omkring iværksætteri skriver Vækstrådet:by

Sønderborg Vækstråd har truffet beslutning om den model for iværksætterstøtte, der skal bringe Sønderborg-området i den absolutte elite på dette område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med ansættelse af Michael Hamann som iværksætterchef og leder af Sønderborg Iværksætter Service er den nye model under fuld implementering.

Der vil blive tale om en styrkelse af screening og kategorisering af iværksættere, proaktiv kontakt til alle, der udtager et CVR-nummer i området samt dedikerede og specifikke forløb for de enkelte iværksættertyper og brancher.

Sønderborg Iværksætter Service vil i et vist omfang benytte sig af underleverandører for de enkelte kategorier, og der er derfor udarbejdet et etisk kodeks, der sætter klare regler op for, hvordan underleverandører skal agere i arbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...