Erik Lauritzen: Tilfredsstillende VUC Syd ser ud til at kunne bestå

23. januar 2019 Erhverv

Den midlertidige styrelse for VUC Syd er tirsdag kommet med sin redegørelse og anbefaling omkring VUC Syds fremtid. I den forbindelse siger borgmester Erik Lauritzen:

“Jeg er tilfreds med, at det er lykkedes at finde en model, hvor VUC Syd ser ud til at kunne bestå i en ny form. Men det er en forkert udvikling, at tilbuddene i Tønder foreslås adskilt fra de andre tilbud, for vi har brug for et samlet VUC Syd i de fire sønderjyske kommuner”.

De fleste VUC Syd-elever er på skolen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er positivt, at bestyrelsen i sin indstilling er tydelige i forhold til, at bygningerne i Sønderborg bør beholdes i VUC Syd. Alt andet ville være helt forkert, da bygningen er god og også kan huse VUC Syds administration. I Sønderborg har der hidtil været det klart højeste antal elever, og jeg undrer mig derfor over, at der er i redegørelsen forventes samme antal elever i Haderslev, Aabenraa og Sønderborg”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...