Escape House er klar med nye oplevelser til vinterferien

7. februar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Rubilee’s Escape House på Rådhustorvet i Sønderborg slår dørene op til deres nye Escape Room i vinterferien. En kvinde er fundet død i vogn 177 på det mondæne luksustog Schweizer-Ekspressen, og deltagerne har nu præcis 60 minutter til at gennemgå gerningsstedet og finde frem til mordvåben, motiv og morder.

Kort fortalt handler det om at finde sine Sherlock Holmes evner frem, og hele familien kan være med.

”Der er både elementer af noget man skal lede efter i rummet, noget hvor man skal tænke logisk og kreativt; der er gåder der skal løses, koder der skal knækkes og hemmeligheder, der skal afsløres. Og så er det hele jo under tidspres, så adrenalinen kører, og man er tvunget til at arbejde sammen som familie for at finde hoved og hale i det hele”, siger medejer og Game Master Bradley Beswayan i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Siden vi åbnede vores Escape House her i sommers, har vi haft mere end tusind gæster oppe og prøve vores forskellige rooms, og vores erfaring er, at det virkelig er en familieaktivitet hvor flere generationer kan være med, og få en sjov og anderledes oplevelse sammen. Vores deltagere er fra 6-80 år, og selvom man nok skal være en 10-12 år for rigtigt at få det fulde udbytte ud af oplevelsen, kan yngre børn sagtens være med også, og hjælpe med forskellige ting undervejs. ”

Så er man til krimi, CSI og hjernevridere, og har lyst til en sjov og udfordrende vinterferie-aktivitet, er Rubilee’s Escape House stedet. Mere end 97 procent af Escape Housets Facebook-brugere har bedømt deres oplevelse med 5 ud af 5 stjerner, så selvom konceptet stadig er nyt og ukendt for mange herhjemme, er de, der prøver, generelt svært begejstrede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Crime Scene rummet er for 2-6 deltagere ad gangen, og man booker tid på escape-house.dk.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...